Olay, dün saat 22.30 sıralarında Meram ilçesi Çayırbağı Mahallesi Çayırbağı Caddesinde meydana geldi. Aralarında kız kaçırma meselesi yüzünden husumet bulunan Süleyman Ünal ile Cem Ünalan, buluşmak konuşmak için anlaştı. Buluşma noktasına iki arkadaşıyla birlikte gelen Cem Ünalan ile Süleyman Ünal arasında tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Ünalan, Süleyman Ünalan'ı darbetti. Süleyman Ünal ise yanındaki bıçağı çekip Ünalan'ı sırtından bıçaklayarak kaçtı. Çağırılan ambulansla Meram Devlet Hastanesine kaldırılan Ünalan, yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı.



Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Süleyman Ünal ile olaya karıştığı düşünülen Rıtvan Evrin ve Fatih Öztaş'ı gözaltına aldı.

BABASI DA BİRLİKTE YAŞADIĞI KADINI ÖLDÜRMÜŞ

Bu arada Süleyman Ünal'ın babası Ahmet Ünal'ın da 2 yıl önce birlikte yaşadığı kadını öldürdüğü belirtildi. (DHA)

[old_news_related_template title="'Arazime giremezsin' kavgasında silahlar konuştu! 1 ölü, 2 yaralı" desc="Elazığ'ın Karakoçan ilçesi Çanakçı köyünde arazisine giren koyun sürüsüne müdahale eden muhtar Fahrettin Yıldırım, çıkan tartışmada çoban tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. 2 kişinin de yaralandığı olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/07/iecrop/resim1_20410484_16_9_1651929946.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/arazime-giremezsin-kavgasinda-silahlar-konustu-1-olu-2-yarali-7120901/"]