Kaza, dün saat 19.30'da Fatih, Cerrahpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi, İddiaya göre, otomobilin sürücüsü Ercan D., direksiyon başında rahatsızlanınca araç kontrolden çıktı.

Karşı şeride geçen otomobil, kaldırıma çıktıktan sonra park halindeki 3 motosiklete çarptıktan sonra kasaba girdi. Kazada Ercan D. ile 3 kişi yaralandı.

Olayı gören vatandaşlar ambulans, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri ise 4 yaralıyı olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.

Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde kaldırıma çıkan aracın çarptığı motosikletlerin savrulduğu bazı kişilerin de yere düştüğü görülüyor. İHA

[old_news_related_template title="İETT otobüsü durağa çarptı! İki yaralı var" desc="Eyüpsultan İslambey Caddesi'nde bir İETT otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otobüs durağına çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre durakta otobüs bekleyen 2 kişi yaralandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/06/iecrop/iett_16_9_1641449426.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/iett-otobusu-duraga-carpti-cok-sayida-yarali-var-6870486/"]