Olay, dün akşam saatlerinde Esenyurt Yeşilkent Mahallesi’nde yaşandı. İddialara göre, akli dengesi yerinde olmayan bir kadın, ilk olarak girdiği bir markette kasiyerlere saldırırken, ardından kendisini yoldan geçen arabaların önüne attı. Çevredeki vatandaşların yolu kapatması ile kadın ezilmekten son anda kurtulurken, altına girdiği tankerden yine vatandaşların yardımıyla çıkarıldı.



Yetkililere haber verilmesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadının saldırısına maruz kalınca polise haber verildi. Kelepçe takılan kadın zorla hastaneye götürülerek sakinleştirildi. Olayın ertesi günü ise yine aynı yere gelen kadın, bu seferde saldırdığı esnaflardan özür dilerken, yaşanan o anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.



"BİR ANDA KENDİNİ YOLA ATTI"

Kadını sakinleştirmek için vatandaşlar uzun süre uğraştığını söyleyen Akın Köçer, “Dün kadının biri markete gelerek kasiyerleri rahatsız etmiş. Market çalışanları onu sakinleştirmek isterken kadın bir anda kendini yola attı. Yoldan geçen arabaları durdurdu ve zarar verdi. Hatta bir tankerin altına girdi ve vatandaşlar zorla çıkarttı. Sağlık ekipleri geldiğinde ise onlara da zarar verdi, kadını sakinleştiremediler. Kadın sürekli bağırıyordu, çağırıyordu. Sonrasında polisler geldi ve onlarda kadını sakinleştiremeyince kelepçe takarak hastaneye götürdüler. Sanırım kadının akli dengesi yerinde değildi. Kadın bağırıyordu, kendini arabaların önüne atıyordu. Yani bunları normal bir insan yapmaz” dedi. (İHA)


[old_news_related_template title="'Fotoğraf parası' için ortalığı birbirine kattılar" desc="Esenyurt'ta, çektirdikleri fotoğrafların bazılarının bozuk çıkması nedeniyle verdikleri parayı geri isteyen Afrika uyruklu grup ile seyyar fotoğrafçılar arasında kavga çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/17/iecrop/2-2_16_9_1650180376.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/fotograf-parasi-icin-ortaligi-birbirine-kattilar-7079835/"]