Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler son günlerde otel lobilerinde ve alışveriş merkezlerinde yaşanan turistlere yönelik hırsızlık olayları üzerine harekete geçti.

Şüphelilerin bazı olaylarda güvenlik kameralarınca görüntülendikleri belirlendi. Bir otel lobisinde meydana gelen olayda, turistin resepsiyona gitmesini fırsat bilen şüphelilerin yere bırakılan çantayı çalarak hızla kaçtıkları görüldü.



SUÇ DOSYALARI KABARIK

Polis ekipleri kimliklerini tespit ettikleri şüphelileri yakalamak için Beyoğlu'nda operasyon yaptı. Şüpheliler Aylin Y.(30), Pınar B.(47), Fatih K.(27), Mert A.(22) gözaltına alındı.

Şüphelilerin Sarıyer, Şişli ve Fatih ilçelerinde toplam 11 hırsızlık olayı gerçekleştirdikleri belirlendi. İşlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden daha önceden 17 kez polise geliş kaydı olan Aylin Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

[old_news_related_template title="Otoyolda cinsel ilişki vaadiyle hırsızlık ve yağma" desc="Mersin'in Tarsus ilçesinde polisin yaptığı şafak operasyonunda 32 kişi yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, otoyolda sürücüleri durdurup cinsel ilişki vaadi ve hasta numarası yaparak hırsızlık ve yağma yaptıkları iddia edildi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/12/iecrop/2-8_16_9_1649753196.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/otoyolda-cinsel-iliski-vaadiyle-hirsizlik-ve-yagma-7069629/"]