Şahbaz Mahallesi'nin Bağevleri mevkisinde Hüsamettin Sert'e ait saman balyalarının bulunduğu bölgede henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Alevleri gören vatandaşlar yangına müdahale ederken, itfaiyeye de haber verdi. Alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede saman balyalarının yakınında bulunan ahıra sıçradı. Bu sırada vatandaşlar da olası alevlerin sıçraması endişesiyle evlerinden dışarıya çıktı.

20 KÜÇÜKBAŞ ÖLDÜ

Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ederek, söndürdü. Yapılan incelemede, yanarak kullanılamaz hale gelen ahırda bulunan 20 küçükbaşın öldüğü belirtildi. Jandarmanın yangınla ilgili soruşturması sürüyor. (DHA)

[old_news_related_template title="Konya'da sağanak yağış etkili oldu, 25 küçükbaş hayvan öldü" desc="Konya'da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış nedeniyle bazı bölgelerde tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı. Mahsur kalan 3 kişi itfaiye görevlileri tarafından kurtarıldı, sel sularının bastığı barınakta ise 25 küçükbaş öldü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/08/iecrop/1-konya_16_9_1654720768.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/konyada-saganak-yagis-etkili-oldu-25-kucukbas-hayvan-oldu-7182884/"]