Edinilen bilgiye göre, Aşağı Nohutlu Mahallesinde meydana gelen olayda psikolojik sorunları olan R.A., sinir krizi geçirerek iş yerini ateşe verdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Polisi görünce ateşe verdiği iş yerinin kapılarını kilitleyen R.A.’nın dumandan zehirlenmemesi için polis ekipleri işyerinin camlarını ve kapılarını kırdı. Gaz maskeleriyle içeri giren itfaiye ve polis ekiplerine elinde bıçak ile direnen R.A. polis ekipleri tarafından yakalanarak hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

[old_news_related_template title="İşyeri önündeki kardan adamı alıp kaçtılar: 'Eğlence için yaptık'" desc="Malatya'da, bir kafe işletmecisinin iş yeri önüne yaptığı kardan adam 3 kişi tarafından kucaklanarak götürüldü. Bu anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, daha sonra gelen 3 genç işletmeciye eğlence için kardan adamı alıp götürdüklerini söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/24/iecrop/resim1_19628301_16_9_1643023009.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/is-yeri-onundeki-kardan-adami-alip-kactilar-eglence-icin-yaptik-6908834/"]