Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından aile hekimleri ve Aile Sağlığı Merkezi (ASM) çalışanlarıyla ilgili bir paylaşım yaptı.

Koca, mesajında "Değerli aile hekimleri ve ASM çalışanları, gözümüz aydın demeye az kaldı. Gece yarısı bile olsa diyebiliriz" ifadelerini kullandı.

Fahrettin Koca'nın sözleri, Resmi Gazete'de aile hekimleri ve ASM çalışanlarının haklarıyla ilgili bir kararın yayımlanabileceğinin mesajı olarak algılandı.

[old_news_related_template title="YÖK ile Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan sağlık personelinin haklarında iyileştirme çalışması" desc="Yükseköğretim Kurulu (YÖK), kurula bağlı kamu hastanelerinde çalışan sağlık personelinin herhangi bir hak kaybına uğramaması ve özlük haklarında gerekli iyileştirmelerin yapılması için Hazine ve Maliye Bakanlığı ile çalışma başlatıldığını duyurdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/24/iecrop/yok-22_16_9_1661357199.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/saglik/yok-ile-hazine-ve-maliye-bakanligindan-saglik-personelinin-haklarinda-iyilestirme-calismasi-7326785/"]