Test aşamasından sonra artık Twitter kullanıcıları, tipik retweet veya alıntı tweet yerine tepki içeren alıntı tweet göndermeyi tercih edebilir.

Konsept, Twitter'ın kısa ömürlü Fleets özelliğindeki, kullanıcıların tweet'lerini tam ekran formatında kendi yorumlarıyla paylaşmalarını sağlayan özelliğe benziyor.

Twitter da konuyla ilgili bir açıklama yaparak, özelliği iOS cihazlarda test ettiklerini duyurdu.



Fleets'in aksine videolar, diğer tweetler gibi ana akışta görünecek, ancak videolar tipik retweetlerden belirgin şekilde farklı olacak. Tweet Takes olarak adlandırılan özellik, TikTok tarzı videolara daha da benziyor.

[old_news_related_template title="Twitter yeni özelliğini yayınladı" desc="Twitter, bir kullanıcının geçmiş tweet'lerinde aramayı kolaylaştıran yeni arama özelliğini yayınladı. Kullanıcı profilinde sağ üst köşede 3 noktalı menünün yanında yer alan buton geçen ay az sayıda kullanıcıda görünmeye başlamıştı. Özellik, artık iOS için daha yaygın bir şekilde kullanıma sunuluyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/06/iecrop/twitter-reuters_16_9_1636187059.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/teknoloji/twitter-yeni-ozelligini-yayinladi-6752726/"]

[old_news_related_template title="Twitter'ın yeni CEO'su Parag Agrawal'ın yolu Antalya'dan geçmiş" desc="Dünyanın en popüler sosyal paylaşım platformlarından biri olan Twitter'da geçen hafta bayrak değişimi yaşandı... Şirketin CEO'su Jack Dorsey görevini bırakırken yerine ise kamuoyunun çok da tanımadığı Parag Agrawal geldi... Fakat henüz yolun başındayken Agrawal'ın yolunun Antalya'dan ve İstanbul'dan geçtiği ortaya çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/05/iecrop/istanbul_16_9_1638699079.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/teknoloji/twitterin-yeni-ceosu-parag-agrawalin-yolu-antalyadan-gecmis-6809189/"]