Tekirdağ’da sahte doktor yakalandı, Çapa’yı birincilikle bitirdim diyerek, devlet hastanesinde ameliyata bile girdiği ortaya çıktı.



(Tıp biliminden o kadar iyi anlıyoruz ki, Türk Tabipleri Birliği başkanını hapse atıyoruz, boynuna steteskop takan cerrahlık yapıyor.)



Antalya’da sahte hakim yakalandı, cübbe giyerek yargılama yapan sahte hakim kadının, gerçek savcıyla evlendiği ortaya çıktı iyi mi... Savcı kocasını bile ayakta uyutup, üç yıl evli kaldıkları anlaşıldı.



Ankara’da sahte savcı yakalandı, adliyeye sahte kimlikle girerken yakalanan sahte savcının, gerçek polisle evli olduğu ortaya çıktı.



Siirt’te sahte avukat yakalandı, cübbesiyle aile mahkemesi koridorlarında dolaşan ve oralarda tanıştığı kadınların boşanma davalarını üstlenen sahte avukatın, inşaat işçisi olduğu ortaya çıktı.



Trabzon’da sahte öğretmen yakalandı, ataması yapılmayan 700 bin öğretmen varken, bu arkadaşın 19 yıldır öğretmenlik yaptığı, 2005 yılında başbakanlık tarafından “yılın öğretmeni” seçildiği ortaya çıktı.



İstanbul’da sahte polis yakalandı, emniyet amiri üniformasıyla, belinde tabancasıyla, çakarlı otomobiliyle dolaşıp, adliyelerde iş takipçiliği yaptığı ortaya çıktı, aslında manav olduğu anlaşıldı.



İzmir’de sahte general yakalandı, sahte yüzbaşı sahte albay filan çok görmüştük ama, sahte tuğgenerali ilk defa gördük, meğer, general olmadan önce Bursa ve Mersin’de sahte Mit’çi olduğu ortaya çıktı.



Adana’da sahte vali yakalandı, devlet hastanesine cihaz alacağız diyerek işadamlarından bağış topladığı, yakayı ele verene kadar Konya, Malatya ve Yozgat’ta da sahte valilik yaptığı ortaya çıktı.



Aydın’da sahte kaymakam yakalandı, Kuşadası kaymakamı izne çıkmıştı, onun yerine Söke kaymakamı vekalet ediyordu, sahte kaymakam Kuşadası’na geldi, içişleri bakanının yeğeniyim, stajyer kaymakam olarak atandım dedi, göreve başladı, Kuşadası’nı üç gün kaymakam olarak yönetti, neticede garson olduğu ortaya çıktı.



Kocaeli’de sahte müsteşar yakalandı, kendisini hazine müsteşarı olarak tanıtıp, eşiyle birlikte beş yıldızlı otellerde kaldığı, hallederim diyerek, maliyeyle sorunu olan işadamlarını tokatladığı ortaya çıktı.



İstanbul’da sahte müfettişler yakalandı, kendilerini Sgk müfettişi olarak tanıtıp, kuaförlerde, güzellik salonlarında filan denetim yaptıkları, ceza tehdidiyle para kopardıkları ortaya çıktı, sahte müfettiş ekibinden birinin Suriyeli olduğu anlaşıldı.



Bartın’da sahte imam yakalandı.

Adana’da sahte muhtar yakalandı.

Aydın’da sahte bankacı yakalandı, kamu bankasından kredi ayarlayacağım diyerek, çiftçileri dolandırdığı ortaya çıktı.

Bursa’da sahte gümrük muhafaza memuru yakalandı.

Mersin’de sahte morg görevlisi bile yakalandı.



İstanbul’da sahte pilot yakalandı, havalimanında pilot üniformasıyla dolaşarak, kendisini Türk Hava Yolları pilotu olarak tanıttığı, hostesleri dolandırdığı ortaya çıktı.



Tekirdağ’daki sahte doktorla başlamıştık, yazıyı bitirene kadar, bir sahte doktor daha yakalandı. Van’dan İstanbul’a ambulansla hasta naklederken Erzincan’da yakalanan çocuk doktorunun, sahte doktor olduğu ortaya çıktı. Son günlerde habire ambulanslarda uyuşturucu yakalanıyor ya... Bu sahte doktoru da, uyuşturucu araması yapmak üzere ambulansı durduran narkotik polisi yakaladı.



Memleket öyle bir hale geldi ki kardeşim, neredeyse resmi devlet görevlisinden daha fazla, sahte devlet görevlisi var.



Ama dikkat ediyorsanız...

Hiç sahte politikacı yakalanmıyor.



Bakalım, milletin gözünün içine baka baka “devlet adamı”ymış gibi davrananların aslında düpedüz “sahte devlet adamı” oldukları ne zaman ortaya çıkacak!