Olay, Bağcılar'da 15 Temmuz Mahallesi’nde 3 Aralık’ta meydana geldi. İddiaya göre, Habip C., nikahlı eşinden ayrılmadan başka bir kadınla yaşamaya başladı. Bu durmu öğrenen resmi nikahlı eşi ve oğlu, öteki kadının işyerine gitti. Burada kadınlar kavgaya tutuşunca Habip C. de olay yerine geldi. Bir süre sonra oğlu Muzaffer C. (19) annesini alarak eve döndü.

BABASINI BACAKLARINDAN VURDU

İddiaya göre, Muzaffer C. bir süre sonra tekrar babasının yanına gitti. İki el ateş eden genç, babasını bacaklarından vurdu. Daha sonra iş yerinden çıkmak istedi. Ancak güvenlik görevlileri duruma müdahale etti. Muzaffer C. güvenlik görevlilerince durdurulurken, durum sağlık ekiplerine ve polise bildirildi.

GÖZALTINA ALINDI

Yaralanan baba olay yerine giden sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.  Baba Habip C.’nin hayati tehlikesi olmadığı öğrenilirken, oğlu Muzaffer C.'nin tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

[old_news_related_template title="Şiddet gösteren kocasını öldüren kadın için haksız tahrik indirimi istendi" desc="İstanbul Eyüpsultan’da, kendisini darp eden boşanma aşamasındaki eşi Ahmet Özdemir’i bıçaklayarak ölümüne sebep olduğu iddia edilen 2 çocuk annesi Nuran Özdemir hakkında, ‘haksız tahrik altından kasten öldürmek’ suçundan 18 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/06/iecrop/siddet-kadin-foto-sozcu_16_9_1638784943.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/siddet-gosteren-kocasini-olduren-kadin-icin-haksiz-tahrik-indirimi-istendi-6810810/"]