Kendisini bekleyenlerle sohbet eden İnce'nin yanına, seçim otobüsüne yürürken 9 yaşındaki Halil İbrahim Kandemir geldi. Kandemir, yanında getirdiği kumbarayı İnce'ye uzatarak seçim kampanyasına katkıda bulunmak istediğini söyledi.

"BEN SEÇİLİNCE ÇANKAYA KÖŞKÜ'NE GETİR"
Kandemir'e sarılıp öpen fakat kabul edemeyeceğini söyleyen İnce, "Bu bana fazla yük olur. Sen bunu sakla. Sonra ben seçilince Çankaya Köşkü'ne getir bunu. Hazine'ye vereceğim bu parayı" dedi.
İnce, daha sonra seçim otobüsüne binerek Hatay'a doğru yola çıktı. (DHA)

İSKENDERUN'DA ÇADIRDA İFTAR YAPTI
Muharrem İnce, Adana'dan geçtiği İskenderun ilçesinde depremzedelerle bir araya geldi. İnce, İsmet İnönü Mahallesinde kurulan çadır kenti gezerek, burada vatandaşlarla sohbet etti. İftar saatine yakın Özcan ve Hülya Vurucu çiftinin çadırına konuk olan İnce, aile ile birlikte iftarını yaptı.
İftardan sonra açıklamalarda bulunan İnce, "Hatay'a 6'ncı gelişimiz. Türkiye büyük bir devlettir. Depremden sonra çadırlar, konteynerler ve insanların yeme-içme sorununu devlet ve belediyelerimiz çözdü. Hizmet eden herkese teşekkür ederim. Konutlar da yapılacak. Onda da bir sıkıntı yok ama depremden önce ve deprem anında kötü yönetilmiş. Depremden önce kötü yönetildi ve bütün planlar çöpmüş. Yani 'Hatay'da deprem olursa Kahramanmaraş yardım edecek. Peki 2'sinde birden deprem olursa ne olacak?' Bunu bir türlü düşünemediler. Devletin yaptığı bütün planlar çöpmüş. Olası bir İstanbul depreminde Eskişehir'den Edirne'ye kadar bir yıkım olacağı için bu planları yeniden gözden geçirmek lazım" ifadelerini kullandı. (DHA)