Baykan ilçesi Veysel Karani beldesinde 24 Aralıkta sabah saatlerinde Ş.İ.ye ait iş yerinde yangın çıktı.
Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangını kontrol altına alıp söndüren itfaiye ekipleri, iş yerinde Reyhan Subaşı'nın cansız bedeniyle karşılaştı.
Subaşı'nın cansız bedeni otopsi için Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilirken, olayla ilgili Ş.İ., M.İ. ve F.K. gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı. Subaşı'nın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilerek toprağa verildi. (DHA)
[old_news_related_template title="Siirt'te iş yerinde çıkan yangında 21 yaşındaki Reyhan öldü" desc="Siirt'in Baykan ilçesinde bir iş yerinde çıkan yangında 21 yaşındaki Reyhan Subaşı, yaşamını yitirdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/12/24/resim1_22041016.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/son-dakika-siirtte-is-yerinde-cikan-yanginda-21-yasindaki-reyhan-oldu-7534649/"]
Reyhanın öldüğü yangında 3 şüpheli adli kontrolle serbest
Siirt'in iaykan ilçesinde bir iş yerinde çıkan yangında Reyhan Subaşı'nın (21) ölümüyle ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli, adli kontrolle serbest bırakıldı.