Olay, saat 00.00 sıralarında Mimar Sinan Mahallesi'nde D100 karayolu üzerinde meydana geldi.

Yiğit Ö. yönetimindeki otomobil, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak, önce önündeki araca çarptı daha sonra da takla attı. Otomobil, metrelerce sürüklenerek yol kenarındaki ağaçlık alana devrildi.

Haber verilmesi üzerine, olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından otomobil içinde sıkışan sürücü Yiğit Ö, ile yolcu Mecit Güngör'ü bulunduğu yerden kurtardı.

Sağlık ekiplerinin kontrolü sırasında yolcu Mecit Güngör'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı sürücü Yiğit Ö. ise sağlık ekipleri tarafından Silivri Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Nöbetçi savcının incelemesinin ardından Mecit Güngör'ün cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.(DHA)

[old_news_related_template title="Aksaray'da ihmal can aldı: Aracın bagajından düşen bebek öldü" desc="Aksaray'da içinde 7 kişinin bulunduğu hafif ticari araçta, uyuduğu için bagajdaki eşyaların üzerine yatırılan 13 aylık Muhammed Melih Bucak, iddiaya göre, bagaj  kapağının açılmasıyla yola düştü. Muhammed Melik, araç veya araçların üzerinden geçmesi sonucu yaşamını yitirdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/20/iecrop/resimid_209185461_20918546_16_9_1658291184.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/aksarayda-ihmal-can-aldi-aracin-bagajindan-dusen-bebek-oldu-7258856/"]