Sırbistan'ın köklü takımlarından Partizan'ın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, bir dönem Partizan'da hem futbolcu hem de teknik direktör olarak görev yapan Miodrag Jesic'in, içinde bulunduğu aracın kamyonla çarpışması sonucu olay yerinde yaşamını yitirdiği ifade edildi.
Çeşitli takımlarda teknik direktörlük yapan Jesic, en son Suudi Arabistan'ın Al-Shoalah takımını çalıştırdı. Miodrag Jesic, futbolculuk döneminde Trabzonspor ve Altay'da forma giymişti.
TRABZONSPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Trabzonspor Kulübü, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Miodrag Jesic için başsağlığı mesajı yayımladı.
Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Kulübümüzün 1989-1990 sezonunda formasını giyen Miodrag Jesic'in elim bir trafik kazası sonucu vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Toprağın bol olsun Jesic" ifadelerine yer verildi.
ALTAY'DA JESIC YASI
Altay, efsane futbolcularından Jesic'in vefatı sonrası, "1985-1989 ve 1992-1994 yılları arasında formamızı başarıyla giyen ve aktif futbolculuk kariyerini kulübümüzde sonlandıran efsane futbolcularımızdan Miodrag Jesic'in vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Miodrag Jesic ailesi başta olmak üzere, tüm sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileriz. Hoşça kal İmparator" mesajını yayınladı. (AA)
[old_news_related_template title="Cevat Kol'un cenazesi toprağa verildi" desc="Trabzon'da vefat eden Yeniçağ Gazetesi Spor Yazarı ve Eski Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şube Başkanı Cevat Kol'un cenazesi toprağa verildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/12/08/fjxthh4xeaevnug.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/diger-sporlar/cevat-kolun-cenazesi-topraga-verildi-7521643/"]