Fenerbahçe bu akşam önemli bir maça çıkıyor. 2 yıllık Avrupa maçları hasretinden sonra Şampiyonlar ligi eleme maçında Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Shakhtar Donetsk maçı için kafasında ideal kadroyu belirledi. Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk maçında sahaya süreceği kadro neredeyse belli oldu. İşte Pereira'nın belirlediği Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk maçı kadrosu...

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında bugün Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’nin ilk 11’i şekillendi. Oyuncularına, “Bu maçı kazanmalıyız” talimatı veren teknik patron Vitor Pereira, kadrosunu belirledi. Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk maçında kalede Volkan oynarken savunmanın sağında Gökhan, göbeğinde ise Kjaer ve Alves görev yapacak. Pereira’nın sol bekte Hasan Ali’ye şans tanıyacağı, Caner’i yedek soyunduracağı öğrenildi. Orta sahayı Mehmet Topal ve Meireles ile kapatılacak.

Pereira'nın kozu Diego!

Portekizli hoca Pereira'nın Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk maçında da çift forvetle sahaya çıkacağı, Sow ve Fernandao’yu oynatacağı öğrenildi. Nani sağ kanatta ve Diego ise sol kanatta görev yapacak. Pereira’nın bugünkü en büyük kozu Diego olacak. Oyun sistemi Brezilyalı yıldızın üzerine kurulacak. Diego, orta sahada pres yapacak, defansa yardım edecek ve oyunu yönetecek. Nani ve Sow ile birlikte devamlı yer değiştirerek, rakibin dengesini de bozacak. Pereira, Diego'ya, “Bu maç senin maçın olacak. Göster kendini” dedi.