Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak? Galatasaray ile Bursaspor arasında oynanacak Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Geçen sezonun şampiyonu Galatasaray ile Türkiye kupası finalisti Bursaspor arasında oynanacak olan Süper Kupa maçını FİFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun şampiyonu ve Türkiye Kupası'nın sahibi Galatasaray, Süper Kupa maçında kupa finalisti Bursaspor ile karşılaşacak. 8 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20:45'te Ankara Osmanlı Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Atv naklen yayınlanacak.

CÜNEYT ÇAKIR İÇİN BİR İLK!

TFF Süper Kupa maçında sezonu Süper Lig ve Türkiye Kupası’nı kazanarak iki kupayla kapatan Galatasaray, kupa finalisti Bursaspor ile karşılaşacak. 8 Ağustos Cumartesi günü saat 20:45’te başlayacak TFF Süper Kupa maçını FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Cüneyt Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Cüneyt Çakır, bu karşılaşma ile birlikte hakemlik kariyerinde ilk kez Galatasaray-Bursaspor maçı yönetecek.

Galatasaray ile Bursaspor arasında oynanan son 10 maçta sarı kırmızılı takım rakibine sadece 1 kez mağlup oldu ve 5 galibiyet ile 4 beraberlik elde etti. Galatasaray, son 5 maçta Bursaspor kalesine 14 gol gönderirken, kalesinde 8 gol gördü.

SÜPER KUPA BİLETLERİ TÜKENMEK ÜZERE

Galatasaray ile Bursaspor arasında 8 Ağustos'ta oynanacak TFF Süper Kupa maçının biletlerinin internet üzerinden satışı sona erdi. Galatasaray tarafının biletleri tükenirken Bursaspor'un kalan biletleri Bursa Atatürk Stadyumu'nda açılacak gişelerden satılmaya devam edilecek.

SÜPER KUPA HAZIRLIKLARI

GALATASARAY CEPHESİ
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, ısınma bölümünün ardından gruplar halinde pas ve top kapma çalışmaları yapıp, üç kaleli maç oynadıkları belirtildi.

Galatasaray'da sakatlığı bulunan oyunculardan Semih Kaya'nın, tedavisinin ardından salonda takımdan ayrı çalıştığı, Sinan Gümüş'ün ise dinlendirildiği aktarıldı.

Galatasaray, akşam yapacağı idmanla Bursaspor karşılaşmasının hazırlıklarına devam edecek.

BURSASPOR CEPHESİ
Katar ligi ekiplerinden Lekhwiya'yı hazırlık maçında 3-1 yenen Bursaspor, Ankara'da Galatasaray ile oynayacağı TFF Süper Kupa maçı için çalışmalarına ara vermeden devam etti.

Özlüce Tesisleri'nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Sağlam, idman öncesinde dün hazırlık maçında oynayan oyuncularını başarılı futbollarından dolayı kutladı. Futbolcular ise Sağlam'ın bu sözlerine alkışlarla karşılık verdi.

Antrenmanda, dünkü hazırlık maçında forma giyen futbolcular yenilenme koşuları yaparken, diğer futbolcular ise top kontrol pas çalışması, ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.

Bursaspor, 10 Ağustos Pazartesi günü Balıkesir Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da Balıkesirspor ile hazırlık maçı oynayacak.