Survivor All Star, 5. haftasına girdi. Survivor adasında bu hafta dokunulmazlık yarışmasını kaybeden ünlülerden bir kişi adaya veda edecekti. Survivor'da ünlüler konseyinde isimler en çok yazılan kişiler Merve Oflaz ile Almeda oldu. Survivor'da bu hafta kim elendi? Survivor All Star'da adaya veda eden kişi kim oldu? Survivor'da geçen hafta Ahmet Dursun'un rahatsızlığı nedeniyle elenmesi sonrası zayıflayan ünlüler takımından bu hafta da bir kişi adaya veda etti.

Survivor All Star'da ünlüler takımında bir kişi adaya veda edecek. Survivor 5. haftasında ünlüler takımında  kalan isimler; Merve Oflaz, Hakan, Pascal, Berna, Doğukan, Almeda, Anıl, Merve Aydın ve Serenay. Survivor 5. hafta sms oylaması sıralaması şu şekilde oldu;

9 Almeda
8 Merve Oflaz
7 Pascal
6 Hakan
5 Berna
4 Merve Aydın
3 Serenay
2 Doğukan
1 Anıl

SMS oylamasında en çok oyu alan Anıl, elemeye kalması için takımdan kimi seçti?

Anıl, Survivor All Star'da 5. haftada SMS oylamasından birinci gelince bir kişiyi seçmek zorunda idi. Bu seçimi yapmadan önce Anıl şunları söyledi

" Çok değişik bir konsey olacaktı. Ama bu kadar değişik olacağını hayal bile etmemiştim. Biraz sıkıntılı, benim için de sıkıntılı. çünkü bakıyorum 2 tane arkadaşım SMS'e çıkmış. Bir arkadaşım dokunulmaz bir arkadaşım da dokunulmaz, geriye kaldı 4 kişi. 4 kişiden bakıyorum hepsi başarılı. Ama Benim sakatlığımdan dolayı bu takımda erkek sayısının çok olması hem benim için hem takım daha iyi diye düşünüyorum. Ama acayip zordayım. Yani... "

Burada Berna söze girerek Anıl'a " Bence beni söyle hiç 4. aday çıkarma." dedi.

Hakan Serenay'a "Sakin Serenay sakin" dedi. Serenay'da Hakan'a "Sana ne oluyor?" diye cevap verdi.

Anıl sözlerine şu şekilde devam etti " Şu an bilemiyorum ama içimden geçen isim Berna" dedi.

Berna "Anıl akıllı bir seçim yaptı. Bu yüzden ona karşı bir kırgınlığım yok. Şu an Survivor'da bizim takımda 4 erkek 5 kız aday kaldı. O yüzden gidecek isimin kızlardan biri olması takım için daha iyi olur." diyerek Anıl'a seçiminde destek olduğunu söyledi.

Böylece Survivor All Star'da 5. haftada Survivor'da elenecek isimler şu üç kişiden biri olacaktı: Almeda, Merve Oflaz ve Berna.

Survivor'da adaya veda eden isim finalde görmek istediği yarışmacıyı açıkladı. Survivor 5. haftada adaya veda eden Almeda'nın son sözleri...

"Ben çok üzgünüm. hayırlısı böyle imiş. Diyecek bir şeyim yok. Tabii ki hepimizin bir hedefi vardı buraya gelmeden önce. Bana SMS atan atmayan insanlara çok çok teşekkür ediyorum. Yani sadece hepinizden yani en ufak bir şey olduysa, birinin kalbini kırdıysam çok çok özür dilerim. Hakkını helal etsinler. hepinize başarılar diliyorum. Merve'yi finalde görmek istiyorum. "