Fox TV'nin yaz dönemi yapımlarından İnadına Aşk dizisi 2 Temmuz akşamı ilk bölümü ile izleyicilerin ilgisini topladı. Fox TV'nin ilk bölümün ardından hemen İnadına Aşk 2. bölüm fragmanını da izleyicilerle paylaştı. İnadına Aşk bundan sonra Perşembe akşamları saat 21.00'da Fox TV'de izleyicilele buluşacak. İşte dizinin konusu, oyuncuları ve diğer detaylar...

İnadına Aşk dizisinin yapımcılığını Sinegraf gerçekleştiryor ve dizinin yönetmeni ise kjariyerinde pek çok başarıılı diziye imza atan Osman Sınav. Bir romantik komedi olan İnadına Aşk dizisinin baş rollerinde ise Açelya Topaloğlu ile Can Yaman yer alıyor.

İNADINA AŞK DİZİSİNİN KONUSU


Her şey Karadenizli bir ailenin kızı olan Defne’nin, Aras Teknoloji’nin yakışıklı ve çapkın patronu Yalın’ın yanında işe girmesiyle başlar. Tamamen zıt karakterler olan Defne ve Yalın’ın birbirlerinden nefret etmesi ve sürtüşmeleriyle başlayan hikaye, Defne’nin maço ağabeyi Çınar’ın müdahaleleriyle iyice karışır. Ama asıl cümbüş, Çınar’ın Yalın’ın kız kardeşi Yeşim’e aşık olmasıyla kopacaktır!



İnadına Aşk 1. bölümü internetten izlemek isterseniz dizinin yayın saatinde (21.00) Fox TV'nin online canlı yayınını takip edebilirsiniz.