Dünyada 400’e yakın Hukuk Fakültesini bünyesinde bulunduran Amerikan Hukuk Fakülteleri Birliği (AALS), ABD dışında hukuk fakülteleri arasında “çok sayıda ve kapsamlı uluslararası işbirliği” oluşturması nedeniyle Türkiye’den Yeditepe Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Kabaalioğlu’nu konuşmacı olarak davet etti.

[caption id="attachment_1036798" align="alignnone" width="670"] Prof. Dr. Haluk Kabaalioğlu “Uluslararası düzeyde Hukuk Fakülteleri arasında işbirliği modelleri” konusunda bir konuşma yapacak.[/caption]

Prof. Dr. Kabaalioğlu, hukuk alanındaki güncel gelişmeleri irdeleyen ve hukuk fakültelerinin karşılaştığı sorunları gündeme getiren, yaklaşık 250 Avrupa Hukuk Fakültesinin üyesi olduğu European Law Faculties Association (ELFA) Yönetim Kurulu Başkanlığını da yürütüyor.

TOPLANTI 6-10 OCAK'TA NEW YORK'TA!

Amerikan Hukuk Fakülteleri Birliği (AALS) 6-10 Ocak 2016 tarihleri arasında New York’ta düzenlenecek toplantıda bir araya geliyor.

Prof. Dr. Kabaalioğlu “Uluslararası düzeyde Hukuk Fakülteleri arasında işbirliği modelleri” konusunda bir konuşma yapacak.

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Türkiye genelinde 91 Erasmus anlaşması ile Avrupa Hukuk Fakülteleri arasında da en önde yer alan ve her yıl yaklaşık 95 yabancı Erasmus öğrencisini kabul ederek, ayrıca Çin ve Rusya’da da hukuk fakülteleri ile anlaşmalar imzaladı.