Prens Nawaf bin Abdulaziz Al Saud ve beraberindekiler, Hacımehlem Koyu'nda su sporları yapıp, yatın güvertesinde 10 mankenle çalan müzikler eşliğinde dans edip eğlendi. Suudi Kraliyet ailesi, akşam yemeğini ise Yalıkavak Mahallesi'ndeki lüks bir restoranda yerken, bin euro bahşiş bıraktı.

yat385 metre uzunluğundaki, haftalık kirası 1 milyon euro olduğu belirtilen mega lüks yat 'Solandge' geçen 7 Temmuz'da Bodrum'un Küdür Koyu'na demirledi. Kaptanlığını İngiliz Paul Messenger'ın yaptığı, üç yıl önce denize indirilen, içinde kapalı ve açık yüzme havuzları, SPA, sinema salonu, iki mini denizaltı, su sporları ünitesi olan, 220 bin litre yakıtla hiç durmadan 6 bin mil yol kat adebilen, tatilcilerin ilgi odağı olan yatı kiralayan kişinin ismi gizli tutuluyordu. Dünyanın en pahalı kiralık yatını kiralayan esrarengiz ismin Suudi Arabistan Prensi Nawaf Al Saud olduğu ortaya çıktı.

yat1
Prens Nawaf Al Saud, beraberinde oğulları Şeyh Nawaf Al Ahmet Al Saud, Şeyh Nawaf Al Sabır Al Saud, Prens Salman Bin Abdulaziz Al Saud ve Suudi Arabistan Savunma Bakanı Prens Muhammet Bin Salman'ın da aralarında bulunduğu 8'i koruma 13 kişiyle Milas Bodrum Havalimanı'na geldi. son model üç lüks otomobil, ve eşlatını taşıyan bir minibüs ile Yalı Mahallesi'ne geçerek, Küdür Koyu'nda kendisini bekleyen yata geçti.

yat5MANKENLERLE YATTA DANS

Daha sonra demir alan Solandge, Gökova'nın cennet koylarına açıldı. Orak Adası yakınlarındaki Hacımehlem Koyu'na demirleyen yata, 302 nolu Sahil Güvenlik botu ile yattaki korumalar meraklıları yaklaştırmadı. Yattın güvertesinde gün boyu bikinileri ile gezen 10 manken dikkati çekti. Mankenler, çalan şarkılar eşliğinde yatta sık sık prens ve şeyhlerle dans edip, eğlendi.

yat2Prens Nawaf Al Saud, iki oğlu ve Savunma Bakanı Prens Muhammet Bin Salman bol bol su sporları yapıp, jetski, su jeti ve bananaya bindi. Korumalar, Prens Nawaf Al Saud su sporları yaparken çevrede adeta kuş uçurtmayarak, geniş güvenlik önlemi aldı. Prens Nawaf Al Saud, akşam yemeğini ise ailesi ve konuklarıyla Yalıkavak Mahallesi'ndeki lüks bir restoranda yedi.

4 BİN 500 EURO HESAP, BİN EURO BAHŞİŞ

Karides, kalamar, ahtapot salatası ile 18 kiloluk laos balığından oluşan mönüden yiyen kraliyet ailesi üyeleri 4 bin 500 euro hesap öderken, bin euro da bahşiş bıraktı. Saat 23.00'de yata dönen Kraliyet ailesinin üyelerinin bulunduğu yat, bu sabah ise Göltürkbükü açıklarına demirledi. Kraliyet ailesinin tatillerini Bodrum'dan sonra Yunanistan'ın Mikonos, Tilos ve Patmos adalarında sürdürecekleri belirtildi. DHA