Avustralya pek çok kişiye ilham verecek bir hayat hikayesine ev sahipliği yapıyor. 2012 yılında yaşanan olay sırasında Vulin henüz 26 yaşındaydı. Partide tanıştığı Daniel Stone isimli bir gençle konuştuğu için , çocuğun kıskanç kız arkadaşının saldırısına maruz kaldı.  Natalie Dimitrovska, Vulin'in vücudunun neredeyse tamamını ispirto ile yaktı.

4aBugün 31 yaşında olan Dana Vulin, yandıktan 5 yıl sonra kelimenin tam anlamıyla küllerinden doğdu ve yeni görüntüsüyle herkesi şaşırttı. İşte Vulin'in hayatını değiştren olayın hikayesi ve yeni hali..

KATILDIĞI PARTİ İLE HAYATI DEĞİŞTİ

2012 Şubat ayında katıldığı bir partide Dana'nın bütün hayatı değişti. Oldukça güzel bir vücuda sahip Dana, katıldığı partide Daniel Stone isimli bir gençle tanışıp sohbet etti. Gayet normal olan bu durum, adamın kıskanç sevgilisi yüzünden bambaşka bir noktaya taşındı. Natalie Dimitrovska adlı kadın,  Dana'nın kapısına geldi ve güzel kadının üzerine ispirto döküp, onu ateşe verdi.

Üçüncü derece yanıklar Dana'nın vücudunun %64'ünü kaplamıştı. 200'e yakın yenileme operasyonu geçiren Dana, 2 seneyi aşkın bir süre boyunca yüzünde maskeyle yaşamak zorunda kaldı. Natalie ise, 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

2aDana'nın yaşam mücadelesi kendisiyle aynı kaderi paylaşanlara ilham ve umut verirken, Dana'da katıldığı bir televizyon programında;  "ölmek kolay olurdu" diyor ve ekliyor. "Ama ben hiçbir zaman kolay yolu tercih etmem. Bazı insanlar vücudum konusunda ne düşündüğümü soruyor. Ben bu lanetle gurur duyuyorum. Güçlü biriyim ve yaşadığımdan öğrendiğim bir şey var; ne yaşarsam yaşayayım asla değişmeyeceğim.''

Merak edenler için, kıskançlıkla Dana'ya saldıran Natalie Dimitrovska böyle görünüyordu:

nat Natalie Dimitrovska