Fransa'nın Marsilya şehrinde bir aracın kalabalığa girdiği iddia ediliyor. Polis, Marsilya (Vieux-Port) eski liman çevresini boşalttı. Olayın kaza mı yoksa saldırı mı olduğu araştırılıyor. İlk belirlemelere göre en az bir kişi öldü, bir kişi ise yaralandı.

frass

Fransız polisi, bir aracın otobüs durağında bekleyen kalabalığın arasında daldığı olayda en az bir kişinin öldüğünü açıkladı. Görgü tanıkları olay yerinde çok sayıda yaralının olduğunu duyurdu.

[old_news_related_template title="Barcelona'nın Beyoğlu'nu böyle vurdular" desc="İspanya'nın belki de en turistik caddesi La Rambla'da yaşanan terör saldırısı dramatik görüntülere sebep oldu. Reuters haber ajansının, 'Mısır ve Türkiye'deki terör olaylarından dolayı son dönemde turist akınına uğrayan İspanya' şeklinde tanıttığı ülkenin gözdesine saldıran terörist ise hala aranıyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/laramba.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/barcelonanin-beyoglunu-boyle-vurdular-1978471/"]

Fransız medyası ölen kişinin 42 yaşında bir kadın olduğunu aktardı. Bölgedeki tüm yollar kapatılırken polis ekipleri 35 yaşındaki sürücüsünü gözaltına aldı.

Avrupa'da daha önce Nice, Berlin, Londra, Stockholm ve son olarak geçen hafta Barcelona kentlerindeki benzer saldırılarda 100'den fazla kişi hayatını kaybetmişti.

Detaylar geliyor...