İstanbul Şişli’de yükselecek Nidapark Bomonti projesinin 250 milyon dolar yatırım değerine sahip olduğunu ifade eden Özcan Tahincioğlu “Çok hızlı bir satış yakalayacağımızı düşünüyoruz. Projedeki 599 konuttan 151’i ön taleple satılmış vaziyette” dedi.

4 MİLYAR LİRA CİRO HEDEFİ

İki proje lansmanına daha çıkacaklarını belirten Tahincioğlu, “İstinye projemizde ve Kağıthane’deki butik projemizde yıl sonuna kadar lansmana çıkmak istiyoruz. Ofis, konut, karma kullanımlı projelere odaklanarak 2018’de de yatırımlarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. 2018-2020’de devam eden projelerden her yıl ortalama 3.5-4 milyar lira ciro beklediklerini kaydeden Tahincioğlu, “Önümüzdeki yıllarda hedefimiz her yıl 1 milyar dolar civarında ürün satabilmek” diye konuştu.

HER ŞEY SÜT LİMAN DEĞİL

Kayaşehir, Küçükyalı ve Bağdat Caddesi’nde hali hazırda çok sayıda proje geliştiren Tahincioğlu’nun İstinye, Kağıthane, Kozyatağı, Zeytinburnu, Çengelköy, Beykoz ve Yenisahra’da planlama aşamasında olan yeni yatırımları bulunuyor. Gayrimenkul sektöründe konjonktürden kaynaklanan bir takım sıkıntılar olduğunu ifade eden Tahincioğlu,  ‘Evet her şey süt liman değil. Finansal açıdan güçlü büyük firmalar uygun ödeme seçenekleri sundukları için bu süreci daha kolay atlatacak. Doğru lokasyonda doğru proje geliştirenler sıkıntı yaşamayacak. Sektörde bir kaos ortamının oluşacağını düşünmüyorum” dedi.

ÜÇ YIL SONRA TESLİM EDİLECEK

Nidapark Bomonti’nin metrekare fiyatları 8 bin 300 liradan başlıyor. 1+1’den 4.5+1’e kadar farklı daire tipinin yer aldığı projede en ucuz daire 714 bin lira. Projede yüzde 5 peşinat, 6 ay sonra yüzde 5 ara ödeme, 12 ay sonra yüzde 10 ara ödeme, yüzde 80’lik kısmı 60 aya kadar vade farksız, 61- 120 aylık seçilen vadelerde ise yüzde 0.45 aylık faiz ile taksitlendirme yapılabiliyor. Üç yıl sonra teslim edilecek projede peşin alım yapmak isteyenlere ise yüzde 15 indirim uygulanacak.