Olayla ilgili Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerine sevk edildi.

 

unnamed-1

Araştırmalarda İl binası karşısındaki boş alanda kullanılmış bir LAW silahı bulundu. Saldırının LAW silahıyla gerçekleştirildiği belirlendi. Olayda yaralanan olmadı. Polis, yeşil montlu, bereli bir şüpheliyi arıyor.

[old_news_related_template title="İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişimi" desc="İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına LAW tipi silahla roketli saldırı düzenlendi. Roket bahçe duvarını vururuken, şans eseri yaralanan olmadı. Küçük çapta maddi hasar oluştu. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/01/sur-sondakika-133.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/istanbul-emniyet-mudurlugune-saldiri-girisimi-1634494/"]

 

SALDIRIDA DA AYNI TİP SİLAHLAR KULLANILDI

Emniyet kaynakları, AKP İstanbul İl Başkanlığı ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü binalarına 1,5 saat arayla meydana gelen her iki saldırıda da tek atımlık lav silahı kullanıldığını tespit etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TEMURCİ İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı sonrasında AKP İstanbul İl Başkanlığı'na yönelik saldırı girişimi hakkında da bilgi aldı. Cumhurbaşkanlığı kaynakları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ile de telefonla görüştüğünü kaydetti. Saldırıları kınayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, geçmiş olsun dileğinde bulunduğu öğrenildi.