İki kıtayı birleştiren derbinin günü saati geldi. Taraftarlar Galatasaray Fenerbahçe maçını canlı izlemek için yerlerini aldı. Galatasaray Fenerbahçe maçını canlı yayınlayacak uydu kanalları listesini sizlerle paylaşıyoruz. Dünyanın en büyük derbilerinden olan Galatasaray Fenerbahçe maçı beIN Sports kanalından canlı izlenebilecek. Süper Lig'in kırılma haftasında Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. İki ezeli rakibinin 8’er puan önünde namağlup lider olan Galatasaray kazanırsa farkı açacak, Fenerbahçe'yi yarıştan uzaklaştıracak. Beraberlik ise pusuda bekleyen Beşiktaş’a yarayacak. İşte ilk 11'ler ve maçı canlı izleme yolları...

Galatasaray’ın mabedi olan Türk Telekom Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma, önceki adıyla Lig TV yeni adıyla BeinSports’dan yayınlanacak. Derbiyi ücretli üyelik sayesinde aşağıdaki beIN SPORTS linki üzerinden izleyebilirsiniz. İnternet üzerinden Galatasaray Fenerbahçe maçını izlemek için yapacağınız üyelikler ücret gerektirmektedir.

beIN SPORTS GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE!

Süper Lig'in 9. haftası bugün dev bir maça sahne olacak. Galatasaray ile Fenerbahçe, zirve yarışına büyük etki edecek derbide, TT Stadı'nda saat 19.30'da karşı karşıya gelecek. Derbi beIN Sports kanlından canlı izlenebilecek. Cüneyt Çakır'ın düdük çalacağı mücadelede 3 puan alacak takım, ligin kaderini belirleyecek. 8. haftaya ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 8'er puan önünde lider olarak giren Aslan, bu avantajını korumanın yanı sıra farkı arttırıp yolu adeta yarılamak için sahaya çıkacak. 3 puan, önümüzdeki haftalar için de kredi anlamına geliyor.

GALATASARAY FENERBAHÇE DERBİSİNİ CANLI YAYINLAYACAK KANALLAR

Heyecanla beklenen derbiyi yurtdışında yaşayan futbolseverler canlı izlemek istiyorlar. Aşağıda paylaştığımız kanallardan Galatasaray Fenerbahçe maçını canlı izleyebilirsiniz.



























































































































































































































































ArnavutlukK-SPORT 1
AngolaFox Sports 1 Africa
AvustralyabeIN SPORTS 2 Australia
AvusturyaDAZN Europe
BeninA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
Bosna HersekSportKlub 1 Serbia
BotsvanaFox Sports 1 Africa
Burkina FasoA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
BurundiA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
KamerunA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
KanadabeIN SPORTS CONNECT Canada, beIN SPORTS en Español
Cape VerdeFox Sports 1 Africa, A+ Sport
Orta Afrika CumhuriyetiA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
ÇadA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
ComorosFox Sports 1 Africa
KongoFox Sports 1 Africa, A+ Sport
Demokratik KongoFox Sports 1 Africa
Cote D'IvoireFox Sports 1 Africa, A+ Sport
HırvatistanSportklub 1 Croatia
DjiboutiFox Sports 1 Africa, A+ Sport
Ekvator GinesiA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
EritreaFox Sports 1 Africa
EthiyopyaFox Sports 1 Africa
FransabeIN Sports 2
GabonA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
GambiyaFox Sports 1 Africa, A+ Sport
AlmanyaDAZN Europe
GanaA+ Sport
GineA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
Guinea-BissauA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
Hong KongbeIN Sports 2 Hong Kong
KenyaFox Sports 1 Africa
KosovaK-SPORT 1
LesothoFox Sports 1 Africa
LiberyaFox Sports 1 Africa
LihtenştaynDAZN Europe
LüksemburgDAZN Europe
MakedonyaSportKlub 1 Serbia
MadagaskarFox Sports 1 Africa
MalaviFox Sports 1 Africa
MaliFox Sports 1 Africa, A+ Sport
MoritanyaA+ Sport
MauritiusFox Sports 1 Africa
KaradağSportKlub 1 Serbia
MozambikFox Sports 1 Africa
NamibyaFox Sports 1 Africa
Yeni ZelandabeIN Sports Connect New Zealand, beIN SPORTS 2 New Zealand
NijerA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
NijeryaA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
RuandaA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
Sao Tome And PrincipeFox Sports 1 Africa
SenegalFox Sports 1 Africa, A+ Sport
SırbistanSportKlub 1 Serbia, K-SPORT 1
SeyşellerFox Sports 1 Africa
Sierra LeoneA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
SlovenyaSportKlub 1 Slovenia, SportKlub 5 Slovenia
Güney AfrikaFox Sports 1 Africa
Güney SudanFox Sports 1 Africa
SvazilandFox Sports 1 Africa
İsviçreDAZN Europe
TanzanyaFox Sports 1 Africa
TogoA+ Sport , Fox Sports 1 Africa

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sakatlıktan yeni çıkan Martin Skrtel yerine savunmada Roman Neustadter’e görev vermesi ‘sürpriz’ olarak karşılandı. Öte yandan sarı lacivertlilerin forvette Soldado-Janssen ikilisinden hangisini oynatacağı merak konusu olurken Kocaman’ın tercihi Hollandalı forvet oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor ise, savunmada sol bek Latovlevici yerine Jason Denayer’i tercih ederek sahaya 3’lü savunmayla çıkacak.



İŞTE DEV DERBİNİN 11’LERİ:

GALATASARAY: Muslera, Maicon, Denayer, Serdar, Mariano, Ndiaye, Fernando, Tolga, Feghouli, Belganda, Gomis

FENERBAHÇE:  Kameni, Isla, Neto, Neustadter, Hasan Ali, Dirar, Josef, Ozan, Giuliano, Valbuena, Janssen

gs-fb-maci-canli-izle

ÇAKIR FENERBAHÇE'YE ŞANSLI GELİYOR

Cüneyt Çakır, bugüne kadar 10 kez Galatasaray ile Fenerbahçe derbisini yönetti. Bu maçlarda sarı-lacivertliler 6, sarı-kırmızılılar ise 3 kez kazandı.

Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 22 Ekim Pazar günü 19.30’da Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak derbiyi Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Hüseyin Göçek olacak.

Çakır, bugüne kadar iki takım arasında oynanan 10 derbide düdük çaldı. Bu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 3 kez sahadan galip ayrılırken, sarı-lacivertliler ise 6 kez rakibini mağlup etti. 1 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı.

RAKABET PAPAZIN ÇAYIRI'NDA BAŞLADI


Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki rekabet 17 Ocak 1909 yılında Papazın Çayırı'nda oynanan müsabaka ile başladı. 108 yıllık dostlar, yarın oynanacak maçla tekrar karşılaşacak. Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Ligde geride kalan 8 haftada sarı-kırmızılılar, 8 galibiyet, 1 beraberlik sonucunda topladığı 22 puanla lider konumunda bulunuyor. Sarı-lacivertliler ise 4 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlikle aldığı 14 puan ve averajla 5. sırada yer alıyor.

386. randevu

İki takım arasında 108 yıl önce başlayan rekabette geride 386 maç mazide kaldı. Bu maçlarda sarı-kırmızılılar, 123 kez sahadan galip ayrılırken, sarı-lacivertliler ise 146 kez rakibini mağlup etti. 116 müsabakada da kazanan taraf çıkmadı. Geride kalan maçlarda Galatasaray 482, Fenerbahçe de 532 kez fileleri havalandırdı.



Ligde 121. sınav

Ezeli rakipler, yarın oynanacak mücadeleyle Süper Lig'de 121. kez karşılaşacak. Geride kalan 120 maçta sarı-lacivertlilerin 50-33'lük üstünlüğü bulunuyor. 37 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Bu karşılaşmalarda sarı-lacivertliler 154 golüne sarı-kırmızılılar 116 gol ile karşılık verdi.

Galatasaray Fenerbahçe'yi 61. kez ağırlıyor

Galatasaray, Fenerbahçe'yi 61. kez ağırlayacak. Geride kalan 60 mücadelede sarı-kırmızılılar, 23 kez rakibini yenerken, sarı-lacivertliler ise 15 kez galibiyet sevinci yaşadı. 22 maçta ise kazanan takım çıkmadı.

Aslan zorlu döneme giriyor

Sarı- lacivertliler rakibinin namağlup unvanına son verirse, puan farkı 5'e düşecek. Bu, hem matematiksel olarak hem de moral motivasyon olarak Cimbom'un avantajını kaybedeceği anlamına geliyor. Sarı-kırmızılılar, derbi sonrası oynanacak 5 haftanın 3'ünde deplasmanda Trabzonspor, Başakşehir ve Beşiktaş ile karşılaşacak. Beraberlik ise yarın Başakşehir ile zorlu bir sınava çıkacak Kartal'a yarayacak.

DERBİDE SICAKLIK 17 DERECE

Süper Lig’in 9. haftasında Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçında hava sıcaklığı 17 derece olacak.

Galatasaray, Süper Lig’in 9. haftasında yarın 19.30’da Türk Telekom Stadyumu’nda ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Haftanın en önemli mücadelesinde iki takımın da hedefi, ezeli rakibi karşısında galibiyete ulaşmak. 108 yıllık rekabette oynanacak 386. maçta, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada hava sıcaklığının 17 derece olması bekleniyor. Karşılaşma saatinde nem oranının ise yüzde 59 olacağı tahmin ediliyor.

Taraftarlar Galatasaray Fenerbahçe maçını canlı izlemek için yerlerini aldı. Galatasaray Fenerbahçe maçını canlı yayınlayacak uydu kanalları listesini sizlerle paylaşıyoruz. Dünyanın en büyük derbilerinden olan Galatasaray Fenerbahçe maçı beIN Sports kanalından canlı izlenebilecek. Süper Lig'in kırılma haftasında Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. İki ezeli rakibinin 8’er puan önünde namağlup lider olan Galatasaray kazanırsa farkı açacak, Fenerbahçe'yi yarıştan uzaklaştıracak.