Olay, Mustafa Kemal Mahallesi Bahriye Üçok Caddesi’nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, Gökhan Y. adı şahıs, tartıştığı eski karısı Esra Yalçın ve 5 yaşındaki kızı Beren’i, boğazlarını bıçakla keserek öldürdü ardından aynı bıçağı boğazına saplayarak intihara kalkıştı.

 

resimid_3259570 Olay yerine gelen Esra Yalçın’ın yakınları sinir krizleri geçirirdi.


Esra Yalçın’a ulaşamayan yakınları, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, çilingir aracılığıyla dairenin kapısını açtıklarında, dehşet görüntüyle karşılaştı.

resimid_3259718

Bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen 5 yaşındaki Beren ile annesi Esra kanlar içerisinde bulan polis, kendini bıçaklayarak hayatına son vermek isteyen Gökhan Y.’yi da özel bir hastaneye kaldırıldı.

resimid_3259719

Durumu ağır olan şahsın ambulansa bindirilmesi anında, olay yerine gelen Esra Yalçın’ın yakınları sinir krizleri geçirirdi.

resimid_3259566

Emniyet ekipleri olay yeri çevresinde, geniş güvenlik tedbirlerini alırken, savcılığın olay yerindeki incelemesinin ardından 5 yaşındaki Beren ile annesi Esra Yalçın’ın cansız bedenleri cenaze araçlarına bindirilerek İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

resimid_3259716

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA