Futbolseverler heyecanla beklenen derbinin saat kaçta başlayacağını araştırıyor. Dünyanın en büyük üç derbisinden biri sayılan Galatasaray Fenerbahçe maçı bu akşam oynanacak. Tüm futbol tutkunları derbinin saatini bekliyor. Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi İstanbul'da bazı yollar ulaşıma kapalı olacak. Süper Lig’in 9. haftasının kuşkusuz en önemli maçı olan Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanaldan yayınlanacak?  Sadece ülkemizde değil tüm dünyada heyecanla beklenen Galatasaray Fenerbahçe derbisine saatler kaldı. Sezona iyi başlayan Galatasaray son sezonlarda galibiyet alamadığı Fenerbahçe derbisinde bu akşam galibiyet hedefliyor. İşte derbinin saati ve ilk 11'leri...

DERBİ SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Süper Lig’in 9. haftası dünyanın en büyük derbilerinden biri olarak kabul edilen Galatasaray Fenerbaçe derbi maçı başlıyor. Galatasaray Fenerbahçe derbisi 22 Ekim Pazar günü oynanacak ve saat 19:30’da başlayacak. Dev karşılaşma TT Arena’da oynanacak.


Süper Lig'in 9. haftası bugün dev bir maça sahne olacak. Galatasaray ile Fenerbahçe, zirve yarışına büyük etki edecek derbide, TT Stadı'nda saat 19.30'da karşı karşıya gelecek. Cüneyt Çakır'ın düdük çalacağı mücadelede 3 puan alacak takım, ligin kaderini belirleyecek. 8. haftaya ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 8'er puan önünde lider olarak giren Aslan, bu avantajını korumanın yanı sıra farkı arttırıp yolu adeta yarılamak için sahaya çıkacak. 3 puan, önümüzdeki haftalar için de kredi anlamına geliyor.




GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

22 Ekim’de yani bu akşam Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. 19:30’da başlayacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Derbi öncesi Aykut Kocaman'ı Dirar'ın durumu düşündürüyor. Süper Lig’in 9’uncu haftasında Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe’de Aykut Kocaman’ın başı, kanat oyuncusu Nabil Dirar’ın mide problemi ile dertte… Dünden beri midesinde kramplar oluşan ve zaman zaman kusan Dirar’ın durumu maç saatinde kesinlik kazanacak. Sağlık heyetinden alınan bilgiye göre Dirar’ın oynama olasılığı yüksek.

derbi-saat-kacta-gs-fb

İŞTE DEV DERBİNİN 11’LERİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sakatlıktan yeni çıkan Martin Skrtel yerine savunmada Roman Neustadter’e görev vermesi ‘sürpriz’ olarak karşılandı. Öte yandan sarı lacivertlilerin forvette Soldado-Janssen ikilisinden hangisini oynatacağı merak konusu olurken Kocaman’ın tercihi Hollandalı forvet oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor ise, savunmada sol bek Latovlevici yerine Jason Denayer’i tercih ederek sahaya 3’lü savunmayla çıkacak.


GALATASARAY: Muslera, Maicon, Denayer, Serdar, Mariano, Ndiaye, Fernando, Tolga, Feghouli, Belganda, Gomis

FENERBAHÇE:  Kameni, Isla, Neto, Neustadter, Hasan Ali, Dirar, Josef, Ozan, Giuliano, Valbuena, Janssen



[old_news_related_template title="CANLI İZLE: Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı izle! GS FB derbisini yayınlayacak uydu kanalları listesi! (CANLI YAYIN)" desc="Dünyanın en büyük derbilerinden Galatasaray Fenerbahçe maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar maçı yayınlayacak kanalları araştırıyor. Süper Lig'in 9. haftası bugün dev bir maça sahne oluyor. Galatasaray ile Fenerbahçe, zirve yarışına büyük etki edecek derbide, TT Stadı'nda saat 19.30'da karşı karşıya geliyor. Haberimizden Galatasaray Fenerbahçe maçını canlı izleme yollarını ve maçı canlı yayınlayacak tüm uydu kanallarını öğrenebilirsiniz. İşte canlı yayın öncesi derbi hakkında tüm merak edilenler..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/galatasaray-fenerbahce-maci-canli-izle-derbi-izle.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/canli-izle-galatasaray-fenerbahce-derbi-maci-izle-gs-fb-derbisini-yayinlayacak-uydu-kanallari-listesi-canli-yayin-2059248/"]

GALATASARAY TARAFTARININ GOMİS SEVGİSİ

Süper Lig'de bu akşam oynanacak olan derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlar, Taksim Meydanı'nda renkli görüntüler oluştururken, bir taraftarın kendini sarı-kırmızılı golcü Gomis'e benzetmesi büyük ilgi çekti.

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bu akşam oynanacak derbi öncesi sarı-kırmızılı taraftarlar Taksim Meydanı'nda toplanmaya başladı. Bir taraftarın kendisini Galatasaraylı golcü Bafetimbi Gomis'e benzetmesi meydanda bulunan vatandaşların ve taraftarların yoğun ilgisini çekti. Kendisini Gomis'e benzeten taraftarı gören taraftarlar, bol bol fotoğraf çektirdi.

derbi-saat-kacta

FENERBAHÇE DERBİYE HAZIR

Fenerbahçe, Süper Lig 9. hafta derbisinde Galatasaray ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman saat 16.00'da başladı ve 2 saat sürdü.



Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman; pas çalışmaları ve çift kale maçın ardından gerçekleştirilen taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Bu antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamlayan Sarı-lacivertliler, Can Bartu Tesisleri'nde kampa girdi.

FENERBAHÇE TARAFTARLARI UYARILARI DİKKATE ALMADI

Bu hafta sonu dünyanın en büyük derbilerinden biri Süper Lig'de oynanacak. Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi gün oynanacak ve saat kaçta oynanacak sorusu taraftarlar tarafından merak ediliyor. Galatasaray Fenerbahçe maçının detaylarını merak eden futbolseverler dev derbi hakkında aramalara başladı.


Galatasaray-Fenerbahçe derbisini izlemek için stada gitmek üzere yola çıkan Fenerbahçe taraftarları halk otobüsünün camlarını kırdı. Taraftarlar daha önce Fenerbahçe Kulübü tarafından yapılan “Otobüslerde oluşabilecek herhangi bir maddi hasar durumunda, sorumlularına işlem yapılacaktır” şeklindeki uyarıları dikkate almadı.



Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak olan Galatasaray- Fenerbahçe derbisine gitmek için bir grup Fenerbahçe taraftarı Kadıköy'den yola çıktı. Halk otobüslerini tıka basa dolduran taraftarlar yol boyunca sloganlar attı. Fenerbahçe taraftarlarının, halk otobüsünün camlarını kırdığı görüldü.

Otobüsün camlarını kıran taraftarlar daha önce Fenerbahçe Kulübü tarafından yapılan, “Taraftarlarımız için organize edilen otobüslerde oluşabilecek herhangi bir maddi hasar durumunda, emniyet birimleri hasarın sorumlularını derhal tespit edecek ve 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun uyarınca kendilerine işlem yapılacaktır. Otobüslerde oluşabilecek hasarları yapanların tespit edilememesi halinde, otobüse binen tüm taraftarlara yasal işlem yapılacaktır” şeklindeki uyarıları dikkate almadı.

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI İÇİN KAPATILACAK YOLLAR

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi Türkiye'yi kilitleyecek. Karşılaşmanın oynanacağı Türk Telekom Stadyumu'na giden bazı yollar trafiğe kapatılacak. Trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif yollar şöyle:“Güney Yan Yolda bulunan İspark Otopark alanı dolana kadar Tem Kuzey Yan Yoldan Güney Yan Yola Dönüş Varyantı araç trafiğine açık olacak, İspark Otoparkı dolduktan sonra dönüş varyantı araç trafiğine kapatılacak, alternatif olarak araç sürücüleri Tem Kuzey Yan Yol Okmeydanı dönüşleri – Tem Güney Yan Yol Bağlantı yolunu kullanacaklardır.Maç başladığında Tem Kuzey Yan Yol araç trafiğine kapatılacak, Tem Kuzeye direkt ve Tem Kuzeyden Güneye bağlayan varyanta akım verilecek, Tem Kuzey Yan Yol araç trafiğine kesildiği zaman Tem Kuzeyden Güneye bağlantı varyantı araç trafiğine açılacaktır.”

gs-fb-maci-ne-zaman

BAHİS ORANLARI DEĞİŞTİRİLDİ

İki kıtayı birleştiren derbinin günü geldi. Dünyanın en ilgi çeken maçlarından olarak gösterilen Galatasaray Fenerbahçe maçı bu akşam oynanacak. Saat 19.30'da başlayacak derbi öncesi bahis oranları değişti.


Süper Lig'de 9. haftanın en önemli maçında Galatasaray ile Fenerbahçe karşılaşacak. Karşılaşmanın oynanması İddaa'da daha önce açıklanan derbi oranları değişti. Daha önce Galatasaray'ın galibiyetine 1.85 oran veren İddaa, oranı düşürerek 1.70'e çekti. Fenerbahçe'nin galibiyet oranı ise 2.90'dan 3.30'a çıktı. Daha önce 3.20 olan beraberlik oranı ise 3.30'a yükseldi.