Porto Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta merak ediliyor? Beşiktaş bu akşam Porto ile karşı karşıya gelecek. G Grubunda güçlerin birbirine yakın olduğu göz önüne alındığında her takımın hem 1'inci hem de 4'üncü olması sürpriz sayılmayacak. Bu akşam Kartal hedefe kilitlenmiş durumda. Peki Porto Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak? Porto BJK Şampiyonlar ligi maçı saat kaçta başlayacak? Hepsi ve daha fazlası haberimizde...

Porto Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta? Porto Beşiktaş karşılaşması için çok az bir zaman kaldı. Rakip takımda Aboubakar’ yanı sıra defans oyuncusu Maxi Pereira da kırmızı kart cezasının devam etmesi nedeniyle sahada yer alamayacak. Bu akşam canlı olarak yayınlanacak olan Porto Beşiktaş maçı ile ilgili merak edilen sorular ve yanıtları...

[old_news_related_template title="CANLI İZLE: Porto Beşiktaş maçı canlı izle! BJK maçını şifresiz canlı yayınlayacak uydu kanalları! (UEFA Şampiyonlar Ligi)" desc="Beşiktaş Porto maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler için mücadeleyi şifresiz canlı yayınlacak kanallar listesini derledi. UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, Porto deplasmanına konuk oluyor. Porto Beşiktaş maçı canlı izleme yolları haberimizde. İşte BJK Porto Şampiyonlar Ligi maçını şifresiz canlı yayınlayacak uydu kanalları listesi..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/porto-besiktas-maci-canli-izle-bjk-canli-yayin-sifresiz-kanallar.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/canli-izle-porto-besiktas-maci-canli-izle-bjk-macini-sifresiz-canli-yayinlayacak-uydu-kanallari-uefa-sampiyonlar-ligi-2009619/"]

Bu arada Beşiktaş daha önce ilan ettiği gibi Porto maçı dahil hiçbir Avrupa maçına taraftar götürmeyecek. Porto Beşiktaş maçı hakkında tüm detaylar haberimizde.

PORTO - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Nefesler tutuldu Porto Beşikaş maçı saati bekleniyor ve, maçın hangi kanaldan yayınlanacağı merak ediliyor. Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu'nda yer alan temsilcimiz Beşiktaş, Porto ile karşı karşıya gelecek. Porto - Beşiktaş maçı 13 Eylül Çarşamba günü saat 21.45'te başlayacak. Estadio do Dragao Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.



İŞTE PORTO VE BEŞİKTAŞ'IN 11'İ

Porto: 
Casillas, Ricardo, Marcano, Felipe, Telles, Brahimi, Torres, Danilo, Corona, Marega, Tiquinho

Beşiktaş: Fabri, Adriano, Pepe, Tosic, Caner, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Quaresma, Babel, Cenk

BEŞİKTAŞ PORTO MAÇI ŞİFRESİZ İZLEMENİN YOLU: KANAL LİSTESİ

Yurtdışında ikamet eden vatandaşlarımız aşağıda verdiğimiz kanallardan Porto Beşiktaş maçını izleyebilirler.

Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze), OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD.

[old_news_related_template title="Tivibu Spor canlı izle: Porto Beşiktaş maçı Tivibu Spor'dan canlı yayınlanacak (BJK maçı şifresiz mi?)" desc="Porto Beşiktaş maçı Tivibu Spor 2 kanalından canlı izlenebilecek. Taraftarlar nefeslerinin tuttu Tivibu Spor canlı yayınını bekliyor. Peki Porto BJK Şampiyonlar Ligi maçı şifresiz canlı izlenebilecek mi? İşte Tivibu Spor kanalları canlı izleme yolları..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/tivibu-spor-canli-izle-sifresiz-yayin.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gunun-icinden/tivibu-spor-canli-izle-porto-besiktas-maci-tivibu-spordan-canli-yayinlanacak-bjk-maci-sifresiz-mi-2009678/"]



BEŞİKTAŞ PORTO'YA İNDİ

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçında deplasmanda Porto ile karşılaşacak olan Beşiktaş, mücadelenin oynanacağı Porto şehrine ulaştı.

5 saatlik uçak yolculuğunun ardından Porto Francisco Sa Carneiro Havaalanı'na inen Siyah-beyazlı kafile, otobüs ile konaklayacağı otele geçti. Portekizli futbolseverler, başta Quaresma olmak üzere Pepe, Adriano ve Negredo'ya çok büyük ilgi gösterdi.



Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil ve Beşiktaş Asbaşkanı Ahmet Nur Çebi de, havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Başlangıçların her zaman önemli olduğunu söyleyen Ürkmezgil, "Grupta çok önemli takımlar var elbette ancak grubun en önemli takımlarından biriyle deplasmanda oynayacağız, kolay değil. İnşallah iyi bir netice alarak iyi bir başlangıç yapacağız" diye konuştu.

Ahmet Nur Çebi ise, "Büyük takımlar büyük takımlarla maç yapar. Yarın da büyük bir maça çıkacağız. İnşallah puanlarla döneriz, buna ihtiyacımız var. İyi başlarsak iyi gideceğimizi düşünüyorum" açıklamasunda bulundu.

Beşiktaş bu akşam TSİ 21:30'da Dragao Stadı'nda son antrenmanını yapacak.Antrenman öncesinde teknik direktör Şenol Güneş ve bir futbolcu basın toplantısı düzenleyecek.



KARTAL'DA SON DURUM

UEFA Şampiyonlar Ligi Grubu ilk maçında Porto, Beşiktaş'ı ağırlıyor. Taraftarlar maçın zamanını, saatini ve kanalını google üzerinden araştırıyorlar. Porto Beşiktaş maçının hakemi belli olurken, araştırılan  BJK Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi sorularının yanıtı haberimizde. Geçen sezona oranla futbol olarak beğenilmeyen Kartal ilk maçından puan çıkarıp zorlu gruptan çıkmak için ilk adımı atmak istiyor. Peki Peki Porto Beşiktaş maçı hangi kanalda, şifresiz mi, ne zaman, saat kaçta?

Hazırlık maçlarında istediği performansı sahaya yansıtamayan Kara Kartal Süper Lig’in başlamasıyla birlikte yeni bir ivme yakalamıştı. Antalyaspor galibiyetinin hemen ardından Kasımpaşa deplasmanında 2-2’lik beraberlik elde eden Siyah Beyazlı takım son mücadelesinde ise Karabükspor’u 1-0’la geçmeyi başarmıştı.

Karşılaşmada İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Anthony Taylor düdük çalacak. Taylor’un yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn yapacak. Maçın 4’üncü hakemi ise Constantine Hatzidakis olacak.

besiktas-porto-maci-sampiyonlar-ligi-hangi-kanalda

GÖZLER PORTO MAÇINDA

Süper Lig’de 3 galibiyet, 1 beraberlik ile puan olarak geçen sezonki performansı yakalayan Siyah Beyazlıların şimdiki hedefi Şampiyonlar Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmak olacak. Ancak Kardemir Karabükspor karşısındaki oyunun Porto’ya yetmeyeceği tüm kamuoyunun ortak kanısı. Porto ise 5 maçta 5 galibiyet alarak Liga Nos’a flaş bir başlangıç yaptı. Üstelik attığı 12 gole karşın kalesinde hiç gol görmedi. Porto’nun bu karşılaşmaların üçünü ligin son sırasındaki takımlarla yapmış olması ise galibiyet serisine önemli bir ayrıntı olarak not düşülebilir. Takımın gol yükünü çeken Beşiktaş’ın eski golcüsü Aboubakar’ın da Siyah Beyazlı takıma karşı oynamayacak olması da Kara Kartallar için bir avantaj olacağı kesin.

BEŞİKTAŞ'IN CEZASI KESİNLEŞTİ

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Lyon ile deplasmanda oynanan maçın ardından verilen 2 yıl ertelemeli 1 yıl Avrupa’dan men cezasının UEFA Disiplin Komitesi tarafından onandığını açıkladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “13.04.2017 Tarihinde oynanan Olympique Lyonnais – Beşiktaş UEFA Avrupa ligi maçına ilişkin olarak UEFA Disiplin Komitesi kısa kararı gereği kulübümüze 100.000 EURO para cezası ve aynı eylemlerin tekrarlanması halinde 2 yıl ertelemeli olarak UEFA kupalarından 1 yıl men cezası verilmiştir.

besiktas-porto-maci-hangi-kanlada-saat-kacta

Kulübümüz tarafından karara karşı UEFA Temyiz Kurulu nezdinde başvuru 14.06.2017 tarihinde yapılmış olup Kulübümüzün sözlü savunmaları, UEFA’nın Nyon’da bulunan merkezinde 13.07.2017 tarihinde yapılan duruşmada dinlenmiştir. UEFA Temyiz Kurulu tarafından 17.07.2017 tarihinde gönderilen kısa kararda, Kulübümüzüz temyiz başvurusunun reddedildiği ve UEFA Disiplin Komitesinin kararının onandığı bildirilmiş olup UEFA nezdinde karar kesinleşmiştir” ifadelerine yer verildi.

BEŞİKTAŞ 7'İNCİ KEZ ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE

Beşiktaş şampiyonlar Ligi'nde 7. kez sahne alacak. 1997-1998 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne ilk kez katılan Siyah-beyazlılar, Bayern Münih, Paris Saint Germain ve Göteborg'a rakip olduğu grupta 6 puan toplayarak 3'üncü olmuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde 2'inci macerasını 2000-2001 sezonunda yaşayan Kara Kartallar bu kez Milan, Leeds United ve Barcelona ile mücadele etmiş ve 4 puan ile grubu son sırada bitirmişti.

besiktas-uefa-sampiyonlar-ligi-porto-maçı

2003-2004 sezonunda ise Chelsea, Lazio ve Sparta Prag'ı geçmeye çalışan Beşiktaş, bu kez 7 puana ulaşsa da 3'üncü oldu ve gruptan çıkamamıştı.

Porto, Liverpool ve Marsilya'nın yer aldığı 2007-2008 grubunda 4'üncü olan Beşiktaş, 2009-2010 sezonunda da Manchester United, CSKA Moskova ve Wolfsburg'u geçemedi ve yine 4'üncü olarak gruptan çıkamadı.

Geçen sezon 6'ıncı kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Benfica ile berabere kalıp Napoli'yi de yenerek grubun en iddialı takımı olan Siyah Beyazlılar bu başarıyı iç sahadaki maçlara yansıtamadı. İç sahada 3 beraberlik alan Kara Kartallar işini son maça bıraktı. İskoç hakem Craig Thomson'un kararları ile geceye damga vurduğu maçta Dynamo Kiev'e 6-0 yenilen Beşiktaş 3'üncü olup yoluna Avrupa Ligi'nde devam etti.