Beşiktaş Konyaspor Süper Kupa finaline artık sadece saatler kaldı. Milyonlarca futbolsever Lig şampiyonu Beşiktaş ile Kupa şampiyonu Konyaspor arasında oynanacak olan Süper Kupa finalini bekliyor. Peki Beşiktaş Konyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

TALİSCA SÜPER KUPA’DA YOK

Benfica'nın Talisca'nın kiralık süresinin uzatılması için ödemesi gereken 2 milyon Euro'yu alamadığını gerekçe göstererek lisans için gereken evrakları Beşiktaş'a göndermediği ortaya çıktı. Portekiz kulübü, olayı Fifa ve Uefa nezdinde hukuki mercilere taşıyacağını söyleyen siyah-beyazlıları ‘bu gün gönderiyoruz, yarın gönderiyoruz, Talisca Brezilya'dan geç döndü imza alamadık' gibi gerekçelerle oyalayınca lisans çıkartılamayan Talisca Konyaspor maçı kadrosundan çıkartıldı.

BEŞİKTAŞ İLE A. KONYASPOR'UN 40. RANDEVUSU

Beşiktaş ile Atiker Konyaspor arasındaki rekabet, yeşil-beyazlı ekibin 1988 yılında Spor Toto Süper Lig'e yükselmesiyle başladı. 29 yıla yaklaşan bu rekabette iki takım 32'si lig, altısı kupa, biri de özel olmak üzere 39 maçta karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar bu maçların 20'sini kazanırken, Atiker Konyaspor 7 galibiyet elde edebildi. 12 maç ise beraberlikle sona erdi. Beşiktaş, 2004-2005 sezonda kupada 3-1 kaybettiği maça kadar oynanan ilk 15 müsabakada Konyaspor'a hiç mağlup olmadı. Siyah-beyazlıların 74 golüne, Konyaspor 37 golle karşılık verebildi.

BEŞİKTAŞ – ATİKER KONYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 20:45’te başlayacak olan Beşiktaş – Atiker Konyaspor maçı ATV’den canlı yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

BEŞİKTAŞ: Fabri, Beck, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Oğuzhan, Babel, Cenk

ATİKER KONYASPOR: Serkan, Skubic, Ali Turan, Moke, Eren Albayrak, Ali Çamdalı, Baurabia, Ömer Ali, Traore, Milosevic, Ezekiel