EuroLeague'de Final Four bugün başlıyor. Temsilcimiz Fenerbahçe'nin de yer aldığı dörtlü final, bugün CSKA Moskova - Olympiakos maçıyla başlıyor. Peki CSKA Moskova - Olympiakos maçı saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi?

FINAL FOUR'DA DEV KAPIŞMA

Final Four 2017 bugün Rus temsilcisi CSKA Moskova ve Yunan devi Olympiakos arasında oynanacak ilk maçla başlıyor. Kazananın finale çıkacağı dev mücadele, saat 18.30'da başlayacak ve TRTSpor ve beIN Sports'tan naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

CSKA MOSKOVA - OLYMPIAKOS CANLI İZLE

İki ekip normal sezonda iki kez karşı karşıya gelirken, Rus temsilcisi CSKA, iki maçı da kazanmayı başardı. CSKA sezonu 2. sırada, Olympiakos ise 3. sırada tamamladı. CSKA plaf-off'ta İspanyol devi Baskonia'yı 3-0'la sürklase ederken, Yunan devi Olympiakos, temsilcimiz Anadolu Efes'i 3-2 ile eleyerek final four'a katılmaya hak kazandı.

GÜNÜN 2. MAÇI FENERBAHÇE - REAL MADRID ARASINDA

EuroLeague'de CSKA Moskova - Olympiakos maçının ardından temsilcimiz Fenerbahçe sahaya çıkacak ve İspanyol devi Real Madrid karşısında finale çıkma mücadelesi verecek. Bu dev maç ise 21.30'da başlayacak.

Karşılaşmaları kazanan takımlar Pazar günü finalde karşı karşıya gelecek. Kaybedenler ise 3.'lük maçı oynayacak.

[old_news_related_template title="Fenerbahçe Real Madrid saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi?" desc="THY EuroLeague Final Four (Dörtlü Final) nihayet geldi çattı. Fenerbahçe, CSKA Moskova, Real Madrid ve Olympiakos arasında oynanacak Final Four bugün başlıyor. Peki Türk basketbolseverleri yakından ilgilendiren Fenerbahçe - Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/05/fenerbahce-real-madrid-maci-sifresiz.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gunun-icinden/fenerbahce-real-madrid-saat-kacta-hangi-kanalda-sifresiz-mi-1858135/"]