Fenerbahçe Beşiktaş maçı bilet fiyatları bellirlendi ve satışa 20 Eylül'de çıkacak. Taraftarların merakla beklediği ilk derbinin biletlerini aşağıda verdiğimiz linkten alabilirsiniz.  Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre Beşiktaş maçı biletleri, yüksek divan kurulu ve kongre üyeleri ile temsilci üyeler için yarın satışa çıkarılacak. İşte Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin bilet fiyatları ve satın alma linki...

Süper Lig’in 6. haftasında 23 Eylül Cumartesi günü Ülker Stadı’nda yapılacak Fenerbahçe – Beşiktaş derbisinin biletleri yarın satışa çıkacak.

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI BİLET SATIN ALMA EKRANI

Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre biletler, yüksek divan kurulu ve kongre üyeleri ile temsilci üyeler için yarın satışa çıkarılacak.

Fenerbahçe Kart sahipleri ve Fenercell aboneleri için 20 Eylül Çarşamba günü satışı yapılacak derbi biletleri, 21 Eylül Perşembe gününden itibaren de genel satışa sunulacak. Derbi biletleri sadece “www.passo.com.tr” üzerinden satılacak.



DERBİ BİLETLERİ NE KADAR?

Okul açık-Migros tribünü: 80 lira

Fenerium üst-Maraton üst A-B H-I blok:100 lira

Fenerium üst-Maraton üst C-D-F-G blok: 120 lira

Fenerium alt-Maraton alt A-B-H-I blok: 180 lira

Fenerium alt-Maraton alt C-G blok: 200 lira

Fenerium alt-Maraton alt D-F blok: 230 lira

Maraton alt E blok: 275 lira

Fenerium alt E blok: 300 lira

1907 tribünü: 400 lira

DERBİ ÖNCESİ SAKATLIK ŞOKU

Fenerbahçe’nin deplasmanda 4-1 galip geldiği Aytemiz Alanyaspor maçında sakatlanan Nabil Dirar’ın Beşiktaş derbisine yetişmesinin zor olduğu öğrenildi. Mücadelenin 32. dakikasında sakatlanarak yerini Mehmet Ekici’ye bırakan 31 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun bugün MR’ı çekildi. MR sonucunda Faslı futbolcunun kasığında 1. dereceden yırtık olduğu tespit edildi.

derbi-bilet-satin-alma

Futbolcunun, sakatlığı nedeniyle 23 Eylül Cumartesi Ülker Stadı’nda oynanacak Beşiktaş derbisinde forma giymesinin zor olduğu belirtildi.