Basketbolseverlerin heyecanla beklediği Fenerbahçe ve Real Madrid arasında oynanacak Final Four ikinci maçı ile ilgili müjdeli haber geldi. Peki Fenerbahçe - Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

beIN SPORTS VE TRTSPOR'DAN MÜJDELİ HABER

Bugün başlayacak THY EuroLeague Final Four öncesi, organizasyonun resmi yayın kuruluşu beIN Sports tarafından yapılan açıklamaya göre; Final Four'da oynanacak tüm maçların Spor Paketi olmayan üyeler dahil tüm Digiturk abonelerine şifresiz olarak yayınlanacağını açıkladı.

beIN Sports'un bu jestinden sonra bir açıklama da TRTSpor'dan geldi. TRTSpor da tıpkı beIN Sports gibi; Final Four'da oynanacak tüm maçların şifresiz ve naklen yayınlanacağını açıkladı.

NORMAL SEZONDA BİRBİRLERİNİ YENMEYİ BAŞARDILAR

Fenerbahçe ve Real Madrid, Final Four'da oynayacakları maçla bu sezon 3. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında İstanbul'da oynanan maçı temsilcimiz 78-77 kazanmayı başarırken, Madrid'de oynanan maçı İspanyol devi 61-56 kazanmayı başardı. Normal sezonu Fenerbahçe 5. sırada tamamlarken, Real Madrid ise lider olarak bitirdi. Madrid ekibi play-off'ta bir diğer temsilcimiz Darüşşafaka'yı 3-1'le geçerek Final-Four'a gelirken, temsilcimiz Fenerbahçe ise; Yunan devi Panathinaikos'u 3-0'la sürklase etti ve 3. kez üst üste Final Four'a katılmayı başardı.