Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken her hafta salı günü olduğu gibi eleme heyecanı yaşandı. 5 kişinin isminin eleme potasına çıktığı bu haftada SMS oylamasından en az oyu alan Yiğit Survivor macerasına veda etti. Yiğit yarışmaya veda ederken "Yolda gördüğüm zaman selam vermediğim insanlar da olacak. Gözlerine baktığım zaman sinsilik gördüğüm insanlar da... Burada delikanlılık ve adamlıktan bahseden arkadaşlar başkalarının arkasında kuyruk gibi dolaşıyor. Ben burada olmaktan çok mutlu oldum. Gittiğim için çok üzülüyorum. Hayırlısı buymuş." diye konuştu.

YİĞİT İZİK KİMDİR?


Yiğit İzik,21 Nisan 1986 tarihinde İzmir Karşıyaka'da doğdu. Okul hayatına Karşıyaka'da başladı ve devam etti. Orta ve lise yıllarında basketbol oynadı.

2009 yılında modellik yarışmasında birincilik elde ederek mankenlik ve modellik hayatına başladı. 2010 Best Model yarışması ile kariyerini sürdürdü. Oyunculuk hayatına başladı, şanssızlıklar yüzünden yarıda kaldı.

2 yıldır mutlu bir evliliği var. Yiğit İzik, haftada 4 gün fitness yapıyor. Boğa burcu olan Yiğit İzik, sabırlı ve sınırlı biri. Yiğit İzik Survivor'a katılma amacını: 'Hayatımın en güçlü, en farklı deneyimini yaşamak istiyorum' sözleriyle anlatıyor.