Türkiye’de de üretilen tropikal iklim meyvelerinden kivi özellikle genç kadınlar için biçilmiş kaftan. Avustralya’da yapılan bir araştırma kivinin yaşlanmayı geciktirdiği ve aynı zamanda güçlü bir antioksidan olduğunu ortaya koydu. Kivinin, alerjiye karşı da vücudun bağışıklık sistemini devreye soktuğu biliniyor.
[old_news_related_template title="Meyve ne zaman yenmeli?" desc="Tüm mevsim meyvelerini tüketirken porsiyonlara ve miktarına dikkat etmek gerekiyor. Yemeklerden hemen önce veya hemen sonra meyve tüketmek ise kilo kontrolünü negatif yönde etkiliyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/04/meyve-2.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/saglik/meyve-ne-zaman-yenmeli-1823389/"]
[old_news_related_template title="Bu meyvenin faydaları saymakla bitmiyor" desc="Özellikle diyet yaparken sofranızdan eksik etmemeniz gereken avakadonun faydaları saymakla bitmiyor. Enerji değeri yüksek bir meyve olan Avokado yağ ve protein açısından da oldukça zengin. Ayrıca bol miktarda A ve E vitamininin yanında B grubu vitaminleri ve potasyum gibi mineralleri içinde barındıran besleyici bir besin. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/04/fffff.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/gurme/avakadonun-hic-bilmediginiz-mucize-etkileri/"]
Kivi ye, genç kal
Avustralya'da yapılan bir araştırma, kivinin yaşlanmayı geciktirdiğini ortaya koydu.