Sağlık hizmetleri akreditasyonu olan JCI akreditasyonunu Türk sağlık sektörüne ilk kez kazandıran Ortadoğu Grup, Nişantaşı Hastanesi’ni hizmete açarak sağlık sektöründeki faaliyetlerine devam etme kararı aldı.

ortadogu-1

Nişantaşı Hastanesi ve Ortadoğu Grup’un sağlık sektöründeki hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür: “Nişantaşı Hastanesi’yle sağlık sektöründe daha önce yakaladığımız başarıyı tekrarlamak ve sektörde birçok ilke yine imza atmak istiyoruz. Bunlardan birincisi de çok ses getireceğine inandığımız, yakında ayrıntılarını paylaşacağımız obezite enstitüsü projesi. Projemizle, obeziteyi yaşam boyu kontrol altında tutan yeni yaklaşımlarla hizmet vermeye başladık. 5 bin metrekarelik kapalı alanda 27 yatak kapasitesi ve tüm branşlarda alanının önde gelen hekimleriyle hasta kabulüne başladığımız Nişantaşı Hastanesi, bebek dostu hastane unvanı da taşıyor. Hastanemizde, ileri teknoloji ile donatılmış 10 kuvözlü yeni doğan yoğun bakım, 2 yataklı erişkin yoğun bakım, 3 ameliyathane, doğumhane, radyoloji, laboratuvar ve eczane üniteleriyle çok önem verdiğimiz JCI akreditasyon standartlarını gözeterek hizmet veriyoruz. Orta ve uzun vadede ise sağlık sektörüne yapacağımız yeni yatırımlarla şubeleşmek istiyoruz.’’dedi.

Türkiye’nin sadece tatil turizminde değil, sağlık turizminde de çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu söyleyen Gür, ‘‘Bu potansiyeli değerlendirebilmek ve ülkemizin tanıtımını daha iyi yapabilmek için, sağlık alanında farklı hizmetler ve projeler geliştiriyoruz." şeklinde konuştu.