evilen oyun Watch Dogs PC kullanıcıları için kısa süreliğine ücretsiz olacak. Bugün başlayacak kampanyayla gerekli işlemleri yapan herkes Watchdogs'u ücretsiz olarak edinebilecek. Watch Dogs 7-13 Kasım tarihleri arasında ücretsiz olarak indirilebilecek ve kampanya bitiş tarihinden sonra da oyunu oynamak için herhangi bir engel bulunmayacak.

WATCH DOGS NASIL ÜCRETSİZ İNDİRİLECEK?

Ubisoft, ses getirmeye başaran oyununu PC kullanıcılarına ücretsiz olarak dağıtacak. Ücretsiz kopyanızı elde etmek içinse aşağıdaki adresi ziyaret ederek kayıt olmanız gerekecek.

WATCH DOGS ÜCRETSİZ İNDİRME BAĞLANTISI

PEARCE ADALET ARAYIŞINDA

Aiden Pearce adlı yeni tür bir anti kahramanı yönettiğiniz oyunda hacker yetenekleriniz silahınız oluyor. Chicago şehri teknolojisinin büyük kısmını kontrole eden Central Operating System (ctOS) adlı sisteme sızarak trafik ışıklarına müdahale etmek, kapıları açmak ve daha fazlasını yapmak elinizde.


[old_news_related_template title="L.A. Noire geri dönüyor!" desc="Rockstar firmasının efsaneleşen oyunlarından L.A. Noire, yeniden yapılandırılarak HTC Vive ve Nintendo Switch için duyuruldu. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/la-noire-indir-yeni-la-noire.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/l-a-noire-geri-donuyor-2003422/"]