İstanbul Polisi'ni harekete geçiren olay dün akşam Maltepe'de Turgut Özal Bulvarı'nda 22.00 sıralarında yaşandı. 30 yaşındaki Mücahit T. araç kiralama işiyle uğraşıyordu. İddialara göre, araç kiralaka işi yapan Mücahit T. Maltepe'de bir kafe işleten H.Y. isimli kadına çiçek gönderdi.

ESKİ EŞİNİN HABERİ OLUNCA...


Gönderilen çiçekten haberdar olan kadının eski eşi M.M.D. ise kıskançlık krizine girdi. Eski koca, arkadaşı A.M. ile birlikte Mücahit T.'nin yanına gitti. İki isim arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından eski koca ve arkadaşı, Mücahit T.'yi darp etmeye başladı. Ardından eski kocanın yanında bulunan arkadaşı, Mücahit T.'ye defalarca ateş etti.

Mücahit T. hastanede yaşam savaşı veriyor. Mücahit T. hastanede yaşam savaşı veriyor.


Açılan ateş sonucu  Mücahit T. kanlar içinde yere yığılırken, iki şüpheli ise olay yerinden uzaklaştı. Vücuduna 13 kurşun isabet eden ve ağır yaralanan Mücahit T. Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, polis soruşturma başlattı.

Kavganın çıkmasına neden olan eski eş H.Y. Kavganın çıkmasına neden olan eski eş H.Y.

İKİSİ DE FİRAR ETTİ


Olayın yaşandığı alandaki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan polisin dehşet saçan iki şahsı yakalama çalışmaları sürüyor.