Yeditepe Üniversitesi'nin her yıl düzenlediği Yeditepe Dilek Ödülleri'nin altıncısı dün akşam yapılan ödül töreniyle sahiplerini buldu. Üniversite'nin İnan Kıraç Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde öğrencilerin seçtiği en iyileri açıklandı. 25 bin Yeditepe Üniversitesi öğrencisinin 35 kategoride seçtiği yılın en iyileri arasında SÖZCÜ Gazetesi de yer aldı. Üniversiteli gençler SÖZCÜ Gazetesi'ni yılın gazetesi seçti. Ödülü gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Ferda Öngün aldı. SÖZCÜ anons edildiğinde salon adeta yıkıldı.

basliksiz-5 SÖZCÜ Gazetesi adına ödülü SÖZCÜ Gazetesi Yazıişleri Müdürü Ferda Öngün aldı.


ATATÜRK YOLUNDA BULUŞTUK

Ferda Öngün ödülünü alırken "Galiba bu gençlerle ortak noktamız Atatürk. Atatürk'ün yolunda buluştuk. Ben bu ödülü SÖZCÜ Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Metin Yılmaz başta olmak üzere SÖZCÜ'nün tüm yürekli çalışanları için alıyorum. Zor bir yıl geçirdik. İki arkadaşımız haksız yere aylarca cezaevinde yattı. Patronumuz Burak Akbay hâlâ yurtdışında. İftiralarla boğuştuk. Yine de aydınlık bir Türkiye mücadelesinden asla vazgeçmeyeceğiz" dedi. Öngün'ün konuşması büyük alkış aldı.

ÇOCUKLARIN DİLEKLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYORLAR

Hayati tehlikesi bulunan hastalıklarla mücadele eden, 3-18 yaş arası çocukların “dileklerini” gerçekleştiren projeler üreten Bir Dilek Tut Derneği’nin üniversite temsilcisi olan Yeditepe Üniversitesi Dilek Gönüllüleri, 2009 yılından bu yana her yıl geleneksel olarak öğrencilere yönelik düzenlediği anketlerle “Yılın En İyileri”ni seçiyor. “Yılın En İyileri”ne ödüllerin verildiği geceden elde edilen gelir ise dernek projelerine kaynak olarak aktarılıyor. Bu yıl da düzenlenen anketler sonucu Yeditepe Üniversitesi öğrencilerinin seçtiği “Yılın En İyileri” bu akşam düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Ceyhun Yılmaz'ın şehitleri anmasıyla başlayan törende satılan biletlerden 30 bin TL ile 10 çocuğun hayali gerçekleşecek.