Piknik yapmanın, grup halinde toplanmanın yasak olduğu hafta sonu kısıtlamalarında Sakarya’da AKP’li Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün'ün belediye garajında işçiler ile birlikte düzenlediği mangal partisi tepki çekti.



AKP’li Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün tarafından organize edilen mangal partisinin belediyede çalışan sözleşmeli işçilere moral olsun diye yapıldığı öğrenildi. Belediye garajında yapılan mangal etkinliğinde pandemi kuralları ise adeta hiçe sayıldı. Sosyal mesafenin gözetilmediği, maske kuralına uyulmadığı gözlenen mangal partisinde belediye başkanının bu tavrı tepki çekti.

Mangal partisinde çekilen fotoğraflarda, yaklaşık 30 işçinin belediye başkanı, AKP’li yöneticiler ile birlikte bir masa etrafında toplandığı görülüyor.

[old_news_related_template title="Üniversitede tepki çeken fotoğraf" desc="AKP'nin 7. Olağan Kongresi'ne katılmak üzere Gaziantep'te giden AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın'ı ziyareti sırasında çekilen bir fotoğraf tepki çekti. Kurtulmuş'un makam koltuğunda rektör Özaydın'ın da ayakta beklediği görüldü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/04/iecrop/rektor-foto-sozcu_16_9_1612430902.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/universitede-tepki-ceken-fotograf-6243081/"]

[old_news_related_template title="AKP'li belediyeden TÜRGEV’e tartışmalı tahsis" desc="AKP’li Esenler Belediyesi’ne ait bir bina, TÜRGEV’e 25 yıllığına bedelsiz tahsis edildi. CHP’li Meclis Üyesi Kemal Şahin, “Ekrem İmamoğlu başkan olduktan sonra Esenler ilçesindeki İBB’ye ait mülklerin neredeyse tamamı AKP-MHP grubunun oyları ile ilçe belediyesine devredildi. Esenler Belediyesi’ne ait mülk de yandaş TÜRGEV’e peşkeş çekiliyor” diye tepki gösterdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/06/iecrop/turgev-2_16_9_1612621557.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/akpli-belediyeden-turgeve-tartismali-tahsis-6247116/"]