Osmangazi'ye bağlı Bahar Mahallesinde iddiaya göre, tartıştığı 38 yaşındaki Ebru G.'yi bıçakla göğsünden yaralayan 40 yaşındaki Necati G, daha sokağa çıkarak, "Ben karımı öldürdüm" diyerek bağırmaya başladı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Şüpheli Necati G. gözaltına alınırken, yaralı kadın sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı.

"CİNLER YÜZÜNDEN YAPTIM"

Yaralı kadın yoğun bakıma kaldırılırken, şüpheli ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Ancak, 38 yaşındaki Ebru G., yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Necati G. ise adliyeye sevk edildi. Katil zanlısı koca, gazetecilerin, "Neden yaptın" soruna, "Cinler yüzünden" diyerek kendini savundu. Necati G. pişman olduğunu söyleyerek ağlamaya başladı.  (İHA)


[old_news_related_template title="Hatun da kadın cinayetine kurban gitti! Sosyal medya paylaşımları yürek burktu" desc="İzmir'in Seferihisar ilçesinde bir çocuk annesi 27 yaşındaki Hatun Özsoy, motosikletiyle Tuzla Caddesi'nde seyir halindeyken araç içerisinde bulunan bir kişi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Cinayet şüphelisi, Karabağlar ilçesinde bir benzin istasyonunda kendisini polise ihbar ederken öldürülen kadının sosyal medyada yaptığı paylaşımlar yürek burktu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/15/iecrop/kadin-iha880_16_9_1626363797.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/hatun-da-kadin-cinayetine-kurban-gitti-sosyal-medya-paylasimlari-yurek-burktu-6540940/"]

[old_news_related_template title="Kadın cinayetlerine dikkat çekti, düğününe bir hafta kala nişanlısı tarafından öldürüldü" desc="Yozgat’ta sosyal medya paylaşımı ile kadın cinayetlerine dikkat çekerek korktuğunu belirten genç kadın, düğününe bir hafta kala nişanlısı tarafından vurularak öldürüldü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/18/iecrop/odrk_16_9_1626603967.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/kadin-cinayetlerine-dikkat-cekti-dugunune-bir-hafta-kala-nisanlisi-tarafindan-olduruldu-6545463/"]