Geçtiğimiz günlerde CHP'ten istifasını açıklayan Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın açıkladığı Milli Uzay Programı hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

"İLERLEME VAR"

İnce, "2011'de yerli uçağımız göklerde afişlerindeki uçağı hala göklerde göremesek de hedefini kek ve kıraathaneden uzaya doğru çevirmiş olman da bir gelişme, ilerleme var" dedi.

"NE DİNİ ANLAMIŞTIR NE DE AKADEMİSYENLİĞİ"

İnce, yaptığı diğer paylaşımda da Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı ve üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. Cevdet Kılıç'a tepki gösterdi.

İnce, "Bu milletin evlatlarını ölümle tehdit edecek kadar gözü dönmüş olan bir İlahiyat Fakültesi dekanı ne dini anlamıştır ne akademisyenliği. Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi dekanı olan bu kişi derhal görevinden alınmalı ve cezalandırılmalıdır!" ifadelerini kullandı.



[old_news_related_template title="Erdoğan: Ay'a gidiyoruz" desc="Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Milli Uzay Programı'ndaki birincil ve en önemli hedefimiz, Cumhuriyetimizin 100. yılında Ay'a ilk teması gerçekleştirmektir. İnşallah Ay'a gidiyoruz. Hazırlıklarına başladığımız Ay programıyla bu hedefi 2 aşamada tamamlamayı düşünüyoruz' ifadesini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/09/iecrop/erdogan-reuters_16_9_1612892208.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/erdogan-aya-gidiyoruz-6251728/"]