Olay merkez Cumhuriyet Mahallesinde saat 16.00 sıralarında yaşandı. Çarşı merkezinde dolaşan sivil kıyafetli 2 jandarma personeli  ile genç bir kadın arasında bir döviz bürosu önünde tartışma yaşandı.

KADIN BENİ TACİZ EDİYORLAR DİYE BAĞIRDI

Tartışma sırasında iki jandarma personelinden biri kadına fiziki müdahalede bulununca kadın çığlık atarak yere düştü ve 'bunlar beni taciz ediyor' diyerek bağırmaya başladı.

Olay yerine yakın bölgede bulunan çok sayıda vatandaş duruma müdahale etti. Olay yerine gelen çok sayıda polis 2 jandarma personelini hızla bölgeden uzaklaştırıp emniyet müdürlüğüne götürdü.



“2 KOLLUK GÖREVLİSİ GÖREVLERİNDEN UZAKLAŞTIRILMIŞTIR”

Olayla ilgili Tunceli Valili tarafından yapılan yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, iki kolluk görevlisinin görevden uzaklaştırıldığı belirtildi. Valilik açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

*Bugün saat 16.00 sıralarında ilimiz merkezi Cumhuriyet Caddesi üzerinde kolluk kuvvetlerimizce mensup 2 görevli, daha önce kendilerine bildirilen şüpheli kişilerin eşkaline benzer bir kadın vatandaşımızla karşılaşmış ve ilgiliye kimlik sormak istemişlerdir.

Olay üzerine kadın vatandaşımızla kolluk mensubu 2 görevli arasında yaşanan sözlü tartışma etrafta bulunan vatandaşlarımızca taciz olarak algılanmış ve vatandaşlarımızdan tepkiye sebebiyet vermiştir. İlgili görevliler hakkında gerekli adli ve idari soruşturma başlatılmış olup söz konusu 2 kolluk personeli görevden uzaklaştırılmıştır.

[old_news_related_template title="Camide biber gazlı müdahale: Biber gazı kullanan bekçi açığa alındı" desc="Gaziantep'te camide itikafa giren (camide belirli günler kalarak ibadet etme) Furkan Vakfı'na mensup bir gruba, emniyet güçleri biber gazı ile müdahale etti. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, çok sayıda kişi gözaltına alındı. Gaziantep Valiliği ise 'Amaç, ibadet etmek değil, sivil itaatsizlik yapmaktır' açıklamasında bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/03/iecrop/gaziantep-sozcu-1_16_9_1620055585.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/camide-biber-gazli-mudahale-biber-gazi-kullanan-bekci-aciga-alindi-6411304/"]

[old_news_related_template title="Mide bulandıran iddia: Polis memuru açığa alındı" desc="Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde markette kadınların gizlice fotoğraf ve videosunu çektiği iddia edilen polis memuru açığa alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/03/iecrop/polisx_16_9_1535443193_16_9_1617452014.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/mide-bulandiran-iddia-polis-memuru-aciga-alindi-6351621/"]