Eceabat İlçe Devlet Hastanesi'nde ebe olarak görev yapan evli ve 3 çocuk annesi Seher Bıcı, 29 Kasım'da Kovid-19 testi pozitif çıkınca, Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Durumu ağırlaşan ve yoğun bakımda tedavisi süren ebe Seher Bıcı, tüm müdahalelere rağmen bugün yaşamını yitirdi.

AŞI OLMAMAMIŞ

Covid-19 aşısı olmadığı öğrenilen ebe Seher Bıcı'nın eşi emekli astsubay Mustafa Bıcı ise, acı haberi sosyal medya hesabından eşinin fotoğrafıyla birlikte paylaştı.

EŞİNDEN ACI PAYLAŞIM

Mustafa Bıcı, "Babamdan 5 gün sonra eşim, hayat arkadaşım ve çocuklarımın anası Seher Bıcı'yı da kaybettim. Alah'ım bu nasıl bir sınav. Bunu da vermemde yardımcı ol. Beterinden koru yarabbi" mesajını paylaştı.

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk de, müdürlüğün sosyal medya hesabından, "Eceabat İlçe Devlet Hastanemizde görev yapan Seher Bıcı, koronavirüs hastalığı nedeniyle vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Sağlık camiamızın başı sağolsun" mesajını paylaştı.

Ebe Seher Bıcı'nın cenazesinin, yarın Eceabat ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi. DHA

[old_news_related_template title="Bilim Kurulu sonrası Bakan Koca'dan Omicron tedbiri açıklaması! Aşılamada yeni karar" desc="Türkiye'de günlük vaka sayıları 20 binin üzerinde seyrediliyor. Yeni kısıtlamaların gündeme gelip gelmeyeceği tartışılırken Bilim Kurulu bugün kritik bir toplantı daha gerçekleştirdi. Artan vakalar, corona virüsünün en çok mutasyona uğramış varyantı olan Omicron ve yerli aşının da ele alındığı toplantı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Omicron tedbiriyle ilgili açıklamada bulundu. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/15/iecrop/fahrettin-koca-depo1_16_9_1639586521.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/bilim-kurulu-sonrasi-bakan-kocadan-carpici-aciklamalar-turkiyede-omicron-vaka-sayisi-artti-mi-6829605/"]

[old_news_related_template title="Güncel corona verileri açıklandı! İşte bugünkü vefat ve vaka sayısı" desc="Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı 15 Aralık 2021 Çarşamba gününün corona virüsü (koronavirüs) tablosuna göre son 24 saatte 193 kişi hayatını kaybetti. Yeni vaka sayısında ise düne göre düşüş yaşandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Aşının sonuçlarını biliyoruz: Kişiyi koruma altına alıyor ve hastalığın genelde hafif geçirilmesini sağlıyor. Bu kadar mı? Hepsi sağlıkla mı ilgili? Değil. Aşı, toplumsal hayatın normale dönmesini kolaylaştırıyor, önünü açıyor. Hayatı desteklemek için de eksik aşılarınızı olun' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/15/iecrop/taksim-iha21_17496392_16_9_1639578015.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/guncel-corona-verileri-aciklandi-iste-bugunku-vefat-ve-vaka-sayisi-6829404/"]