ABD'nin eski First Lady'si ve dışişleri bakanı Hillary Clinton'ın Met Gala'da giydiği kırmızı elbise gündem oldu...

Kim Kardashian, Blake Lively, Elon Musk, Emily Ratajkowski ve Billie Eilish gibi isimlerin katıldığı etkinlikte Clinton, Joseph Altuzarra imzalı bir elbise tercih etti. Elbisenin üst tarafında ise el işlemesi olarak bazı isimlerin yer aldığı ortaya çıktı.

[caption id="attachment_7112868" align="alignnone" width="1200"] Elbisedeki el işi işleme dikkat çekti.[/caption]

Clinton, hayran olduğu ve ABD tarihinde büyük bir öneme sahip olan kadınların ismini elbisesinin üzerine yazdırdı. Bu isimler arasında Madeline Albright, Abigail Adams, Harriet Tubman, Rosa Parks, Lady Bird Johnson ve Clinton'ın annesi Dorothy Rodham yer aldı.

Elbisenin tasarımcısı Altuzarra, "Bu elbisede kişisel bir dokunuş olmasını istiyordum. Bu çok önemliydi" dedi.

20 yıldan beri ilk kez etkinliğe katılan Clinton, "Her 20 yılda bir katılacağıma söz vermiştim" diye espri yaptı.
[old_news_related_template title="Met Gala'da gövde gösterisi: Ünlüler çılgın tasarımlarla gündem oldu" desc="ABD'nin en önemli moda etkinliklerinden biri olan Met Gala'da kırmızı halı yürüyüşü dün gece gerçekleşti... Moda Antolojisi temasıyla gerçekleşen etkinlikte Kim Kardashian Marilyn Monroe'nun 5 milyon dolar değerindeki elbisesini giyerken, Cara Delevigne'in üstsüz poz vermesi ise gündem oldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/03/iecrop/kyalie-reuters_16_9_1651552758.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/son-moda/met-galada-govde-gosterisi-unluler-cilgin-tasarimlarla-gundem-oldu/"]