Türk Hava Yolları, Suudi Arabistan'dan Türkiye'ye uygulanan seyahat yasağının kaldırıldığını duyurdu.

Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklamada, "Suudi Arabistan vatandaşı yolcularımızın dikkatine; Suudi Arabistan Sivil Havacılık Otoritesinin yayınladığı genelgeye göre, Covid-19 tedbirleri kapsamında Türkiye'ye uygulanan seyahat yasağı 20.06.2022 tarihi itibarıyla kaldırılmıştır. Suudi Arabistan vatandaşları Türkiye ve Türkiye üzerinden diğer uçuş noktalarına seyahat edebileceklerdir" bilgilendirmesinde bulunuldu.

Türk Hava Yolları açıklamasında, "Seyahat edeceğiniz ülkeye giriş koşulları için devam eden bağlantıyı ve en güncel bilgi için ilgili ülkenin Dışişleri Bakanlığı ya da büyükelçiliklerinden yapılan duyuruları kontrol etmenizi rica ederiz" ifadelerine yer verdi.

[old_news_related_template title="Suudi Arabistan medyası Türkiye ziyaretini böyle gördü" desc="2018 yılında İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinden sonra ilişkilerin koptuğu Ankara-Riyad hattında normalleşme dün Suudi Arabistan Veliah Prensi Selman'ın Türkiye ziyaretiyle başladı. Suudi medyası ziyarete geniş yer ayırdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/23/iecrop/suudi-spa_16_9_1655984104.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/suudi-arabistan-medyasi-turkiye-ziyaretini-boyle-gordu-7210559/"]