Yazılım mühendisliği bölümünü terk ederek Yüksekova’daki bir kursa yakıt yaparak üniversite sınavına hazırlanan Yardımcı, büyük bir başarı göstererek Hakkari il birincisi geldi.

Hayalindeki diş hekimliği bölümünü okumak istediğini ifade eden Eylem Yardımcı, başarının planlı çalışmaktan geldiğini söyledi.

"HAYALLERİNİZDEN VAZGEÇMEYİN"

Yardımcı, “Yazılım mühendisliği bölümünü okuyordum. Ancak hayalimde diş hekimliği vardı. En sonunda üniversiteyi bırakıp tekrardan halimdeki bölüm için çalışmaya başladım. ‘Yapamazsın’ dediler ama ben hedefimden vazgeçmedim. Sonunda güzel bir puan alarak il birincisi oldum. Bu başarı tüm öğretmenlerimin sayesinde oldu.

Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Aileme sonsuz teşekkür ediyorum, onların desteği hiç eksik olmadı. Şu an diş hekimliğine rahatlıkla gidebilirim. Bu başarı tek benim başarım değil tüm Yüksekova’nın başarısı. Bundan sonra sınavlara hazırlanan tüm öğrencilere mesajım, çalışmakla her bölüme gidebilirsiniz, yeter ki hedefinizden vazgeçmeyin” dedi. (İHA)

[old_news_related_template title="CHP'li Kaya: YKS sonuçları, içler acısı durumu ortaya koymakta" desc="CHP'li vekil Yıldırım Kaya, YKS sonuçlarını değerlendirdi. Kaya, 'Bu sonuçlar eğitimin içinde bulunduğu içler acısı durumu ortaya koymaktadır. Hiçbir test grubunda başarı ortalaması yüzde 50'ye bile ulaşamamıştır' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/19/iecrop/cf816f38-06e5-4170-9ead-f08e943abc9b_16_9_1658235032.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/egitim/chpli-kaya-yks-sonuclari-icler-acisi-durumu-ortaya-koymakta-7258073/"]