Son altı aydır ekonomide yeni bir model deneyen iktidar enflasyonla mücadelenin yollarını arıyor.

Türk Lirası’ndaki değer kaybının hızlanması, artan enerji fiyatları ve vatandaşı her geçen gün daha da bunaltan hayat pahalılığının gölgesinde bugün Ankara’da dikkat çeken bir toplantı gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile Ekonomi Politikaları Kurulu üyelerinin toplantı yaptığı öğrenildi.

Bir araya gelen ekonomi yönetiminin, 6 aydır uygulanan yeni ekonomi modelini ele aldığı öğrenildi.

[old_news_related_template title="Dervişoğlu'ndan Erdoğan'a 'Betonperestlik' tepkisi" desc="İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Atatürk Havalimanı’nın Millet Bahçesi’ne çevrilmesine tepki gösterenlere, 'İşlerine gelmeyince burada olduğu gibi asfaltperestliğe, betonperestliğe soyunurlar' sözlerine tepki gösterdi. Dervişoğlu, 'Türkiye’yi betoncu beşli çeteye mahkum etmemiş ve beton yığınlarının sorumlu kendisi değilmiş gibi caka satıyor' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/31/iecrop/9fed0097-afaa-4d6f-a1ce-d53cbadcbef6_16_9_1654002690.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/dervisoglundan-erdogana-betonperestlik-tepkisi-7166845/"]