10 Kasım akşamı Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir evde Afganistan uyruklu 5 kişinin cesedi bulundu. Polis incelemesinde cesetlerde bıçak izlerine rastlandı.
Polis, girdiği evde 4 kişinin cesediyle karşılaştı. Evde yapılan araştırmada bir kişinin cesedi de elleri arkadan bağlanmış şekilde bazanın içinde bulundu. Yapılan ilk incelemede 5 kişinin de bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.

5 kişinin bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin bir şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 5 kişinin kimlikleri de belirlendi. Elleri arkadan bağlanmış, ağzı bez parçasıyla kapatılmış olarak boğulduğu tespit edilen kişinin Asadullah Rahimy, bıçaklananların ise Sarfarz Sayaz, Habibollah Jora Khan, Abdul Halım Roozi Qul ve Abdurrahman Azizi olduğu belirlendi.

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre şüpheli M.O.Y.'nin 9 Kasım'da Afganistan'a kaçtığı belirlendi.

[old_news_related_template title="Ankara'da dehşet! Evden 5 ceset çıktı" desc="Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir evde Afganistan uyruklu 5 kişinin cesedi bulundu. Polis incelemesinde cesetlerde bıçak izlerine rastlandı. İşte dehşetin detayları..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/11/10/iecrop/001_16_9_1668102668.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/ankarada-dehset-evden-5-ceset-cikti-7472949/"]