İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çankaya Sahne & Kulis Sanat’ta stand-up komedyeni Baturay Özdemir’in gösterisini izledi. Akşener'e İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz da eşlik etti.



BATURAY ÖZDEMİR'E TEŞEKKÜR ETTİ: YOLUN BAHTIN AÇIK OLSUN

O anların fotoğraflarını sosyal medyadan “Siyasetin yoğun gündeminde ufak bir nefes arası…” diyerek paylaşan Akşener, Baturay Özdemir’i etiketleyerek, "Muhteşem gösteri için çok teşekkürler. Yolun bahtın açık olsun” ifadelerini kullandı.

Baturay Özdemir de Akşener’e cevaben şöyle dedi:

“Bugün gösterime gelip, gülen Meral Akşener’e çok teşekkür ederim. Onore oldum, ince ruhlu biri. Çoğu şakama güldü, seyircime de çok teşekkür ederim, harikaydın Ankara!"

Baturay Özdemir, bir ay önce Youtube kanalında yayınlandığı "Ne diyon Meral’e?" başlık videosunda İYİ Parti için şunları söylemişti:

"İYİ Parti şey gibi değil mi, böyle bir club'a gitmek istiyorsun, süsleniyorsun, gece oluyor, bir bakıyorsun club kapalı! O kadar da hazırlanmışsın, şuraya oturalım dediğin yer İYİ Parti değil mi abi? Asıl gitmek istediğin yer değil de, böyle nargile de var bira da var... "Ya buraya mini etekle girilir mi?" dediğin yer değil mi?"

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu: Siyasetin mizah konusu olması toplumu rahatlatıyor" desc="CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı Demet Akbağ’ın başrolünde oynadığı Aydınlıkevler isimli tiyatro oyununu izledi. Oyun öncesi Kılıçdaroğlu ve eşi, Akbağ ile sohbet etti. Kılıçdaroğlu, siyasetin mizah konusu yapamadığından yakınan Akbağ’a, “Aslında siyasetin mizah konusu olması, toplumu rahatlatıyor, siyasete daha farklı bakıyor. Fakat izin vermiyorlar.” yanıtını verdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/10/26/iecrop/kilicdaroglu_16_9_1666770246.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/kultur-sanat-haberleri/kilicdaroglu-demet-akbagin-basrolunde-oynadigi-tiyatro-oyununu-izledi/"]