CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisinin ev sahipliğinde yapılacak 2 Ekim’deki Liderler Zirvesi öncesinde altılı masadaki parti liderleriyle görüşmelerini sürdürüyor.

Daha önce Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret eden Kılıçdaroğlu, son olarak İYİ Parti Genel Merkezi'nde Meral Akşener'le bir araya geldi.

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu'ndan ortak açıklama: Bu hafta sonu karara bağlayacağız" desc="CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu görüşmelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşecek Liderler Zirvesi'ni işaret eden Karamollaoğlu, 'Birçok konu gündemimize geldi. İnşallah bu hafta sonunda bu konuları oturup bir karara bağlayacağız' dedi. Kılıçdaroğlu ise, 'Son derece keyifli, verimli bir görüşme oldu' açıklamasında bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/28/iecrop/ikili_16_9_1664378194.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/kilicdaroglu-ve-karamollaoglundan-ortak-aciklama-bu-hafta-sonu-karara-baglayacagiz-7388913/"]